[懷舊]天外,重新出發

373 回覆
8 Like 0 Dislike
有冇人依家一齊升
利申2lv

留低ID 今晚搵你

辛運藍色史密斯
最尾都係天師玩哂

利申:港服90血 100霸 1星天師

60前天師除左轉場真係不了
Win10玩家較番win7相容性都仲係lag

裝個vm玩啦

裝個vm玩啦

Vm 係 細佬我唔熟電腦

裝個vm玩啦

類似開多個新windows xp係部電腦到玩
Vmplayer
終於玩到

4LV

裝個vm玩啦

Vmplayer

我VM XP 開GAME得黑畫面, 識唔識搞? 可唔可以SHARE你個ISO黎用下

裝個vm玩啦

Vmplayer

我VM XP 開GAME得黑畫面, 識唔識搞? 可唔可以SHARE你個ISO黎用下

屌,得左,關左個加速就OK
有冇巴打借AC黎升妖3,得自己一個唔知打咩好
得7LV ID: LEEONON

唔課金的話可以上仙界執金蓮子賺住錢先
其本上你執一個鐘賺既錢=包妖3團既錢
屌天外竟然有post 好感動
大家留tg比我開group

macausethcurry
大家留tg比我開group

macausethcurry

有冇巴打借AC黎升妖3,得自己一個唔知打咩好
得7LV ID: LEEONON

唔課金的話可以上仙界執金蓮子賺住錢先
其本上你執一個鐘賺既錢=包妖3團既錢

包妖3幾錢?

包團同比人帶有咩分別
想玩 但得macbook air
我之前上台服玩天外lag 機 等我聽日down 黎試下先 如果okay join 你地
重玩 有無人一齊呀 有無家族收緊人
無知一問
點解可以無私服
有私服真係想玩返

以前同女朋友玩
佢玩術,我玩藥
佢死就我救,我死都係我救
無知一問
點解可以無私服
有私服真係想玩返

以前同女朋友玩
佢玩術,我玩藥
佢死就我救,我死都係我救

咁多年都冇, 應該都唔會有了

最想係變番以前月費制, 個個都做高質玩家

P.S 有冇巴打重玩而又有族可以招我地??

最尾都係天師玩哂

利申:港服90血 100霸 1星天師

60前天師除左轉場真係不了

而家好似75/80lv前都係企
天師一日未到80lv 都係垃圾
天師一日未到80lv 都係垃圾

未有80連符 真係ON99 企係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞