[懷舊]天外,重新出發

373 回覆
8 Like 0 Dislike
毒撚無人明
課左144HKD有2600萬金
慢慢玩算

邊到有得買呀巴打
老老實實以前覺得好貴唔捨得
而家玩d電話閒閒地一個月都幾百幾千咁

上7391或者8591都有得買
62lv劍待組
想搵人一齊慢慢打羅一之類升上去
利申 有隻90天師
係咪有人開族???
我有隻仙術
有冇人由低LV升起 想搵人打地洞

另外有隻43LV 劍, 搵唔到人打隨任升...

6lv 風水 依家係咁做啲低lv任升lv

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

樓上兩位留低ID 今晚搵你地。

我有隻20LV 術同3X LV EC 可以帶地洞, 又或者重玩都得

最衰係上星期手痕賭輸哂最後身家700M
之前係8521到買左隻赤兔唔知仲係咪到呢
有冇手足開左族
有隻醫仙 原本跟到死牢團不過真係太悶 仲攰過番工
我有隻醫可以帶妖3 有冇人要 我借隻ac比你地 著番70白字裝就扣1 不過冇mp藥
我有隻醫可以帶妖3 有冇人要 我借隻ac比你地 著番70白字裝就扣1 不過冇mp藥

可唔可以借比我呀巴打 自己升好辛苦

諗住40lv之後自己出去升lv

諗住40lv之後自己出去升lv

求帶 而家仲係新手村
有無TG一齊討論
課左144HKD有2600萬金
慢慢玩算

邊到有得買呀巴打
老老實實以前覺得好貴唔捨得
而家玩d電話閒閒地一個月都幾百幾千咁

上7391或者8591都有得買

買下先, 天外唔課返一千幾百真係好難玩
升LV整裝都要錢, 跟住買藥又係錢...唉
有無WIN8.1 巴打好LAG...
上網見個個都話好LAG 點搞好

同問 win10都係

上網見d人話win10無咁lag
原來都係

唔知算唔算好lag
20fps 左右

都唔掂啦
20FPS點怪都點唔準

巴打們
應該用番win7黎玩比較好
我本身用win8玩
會lag到行唔到咁制
裝番win7個問題就解決左

有無得WIN8退返WIN7
始終都鐘意用WIN7

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

我有隻20LV 術同3X LV EC 可以帶地洞, 又或者重玩都得

凌天刃
今晚我盡量on

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

凌天刃
今晚我盡量on

好, 搵你唔到就飛信比你, 我都番去試下搞下VM, WIN10疾機疾到傻

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

凌天刃
今晚我盡量on

好, 搵你唔到就飛信比你, 我都番去試下搞下VM, WIN10疾機疾到傻

我叫 風花水月師 不過今晚未必得 留定個id比各位手足

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

凌天刃
今晚我盡量on

我叫 風花水月師 不過今晚未必得 留定個id比各位手足

有冇TELEGRAM?
我都係夜晚玩

天外AC :JennieKim
TELEGRAM : macausethcurry
想課勁AC帶下
有無WIN8.1 巴打好LAG...
上網見個個都話好LAG 點搞好

同問 win10都係

上網見d人話win10無咁lag
原來都係

唔知算唔算好lag
20fps 左右

都唔掂啦
20FPS點怪都點唔準

巴打們
應該用番win7黎玩比較好
我本身用win8玩
會lag到行唔到咁制
裝番win7個問題就解決左

有無得WIN8退返WIN7
始終都鐘意用WIN7

我就係咁

我呀~得19LV術士
前日一條友打地洞2

凌天刃
今晚我盡量on

我都係win10屌
不過唔算太疾
LM
香港係唔係申請唔到ACC?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞