【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》劇前討論區 (2) VIUTV我真係好想要幕後花絮

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
對望真係好痴線
痴線
仲要攬腰
真係睇到尖叫
我已經loop咗好撚多次絕對發言同without you 到時大叔配埋合唱歌出一定大Hit
Mon po同事
我要3首歌
牧田各一
再要一首合唱

3首上晒榜都仲得
平時睇歌手合唱
好多時都係對望幾秒交少少戲再各自望返cam/觀眾 好少會眼神接觸咁耐

但係尋晚佢兩個合唱係對望甜笑咗成首咁滯
feel到係真愛
真係入晒戲
第一張真係登神第一 sweet gif
兒登(牙田)可以比教主(牙牧)咁樣挑逗真係尖叫加心心眼
第二三張嘅對望真係充滿愛同粉紅色泡泡
第四張一齊攬住un好正
尋晚登神合唱真係可以不停loop
登神好似係唱比對方聽唔係唱比我哋聽咁sweet到癲
第3 張牙登笑得勁甜
第一張
呢個係牙牧!!!唔係教主嚟
總之成個live 都係充滿住粉紅泡泡
深情對話 對唱情歌乜都齊
牙登唱E 先生 牙撈又拍膊頭俾鼓勵
係 好難想像教主主動撩兒登

又要吹奏 凌少牧真係好正
之前見教主po過呢首歌已經覺得好好聽好啱牙牧個角色
琴晚聽完牧田合唱真係忍唔住係咁loop
https://youtu.be/9jkpSIGel3I
痴線勁sweet又對視又甜笑唔該一定要出合唱情歌 琴日個live已經loop咗幾次同埋聽佢地講嘢睇到我眼濕濕

既然港版15集唔該加多啲sweetsweet日常 搞清楚觀眾想睇咩同埋唔好格硬為虐而虐

唔知港版可唔可以紅遍全亞洲之後應該會好多搵登神孖住嘅廣告
每次入呢個po都會好興奮
【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》劇前討論區 (1) VIUTV我真係好想要幕後花絮
https://lih.kg/sfDLbLX
#528 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

牙牧的心情
聽大叔做訪問話有感動位
牙田你快啲返去飲番杯野 今晚早啲訓啊!
嗚呀琴日兩個live佢地都勁有愛 好想快d睇套劇
以前教主經常嫌棄兒登
依家就溫柔眼神再挑逗
牧田上身好正呀
好想聽佢哋唱多啲合唱歌
唔該viu出首歌俾佢兩個一齊唱實爆架
日本到時都會留意架!!
對望甜笑真係搞唔掂 sweet到糖尿到時大叔點頂 我洗咪打住胰島素睇
已經開始分唔清登神同牧田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞