Bitcoin/ Ethereum / Crypto 集中討論區 (27)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
cake apy都300%
bunny唔算高啦
我自己係1.2X開始買跟住食下波幅 走下走下就負成本 所以我應該會hold到熊市來臨嘅一刻
Bnb再升我就冇錢買
不如唔好咁惡
你覺得一年內美國可以收水咩? 我教你啦,乜嘢都係睇水流。到佢話唔再放水或者收水嗰陣時,Bitcoin, Ethereum 仲喺度狂升,啲人喺度又話乜嘢大時代又話經濟完全回復,嗰陣時先係最伏,先係最後瘋狂。聽就聽唔聽就撚就!
1m1btc
19萬億係咩概念
想問Fg試接觸crypto 既話2000hkd開始會唔會好少
可能真係同一個人買jer仔買到思覺失調
搵咁多畀我都開心死
即係佢可以買起任何人老母😂😂😂😂😂
你覺得一年內美國可以收水咩? 我教你啦,乜嘢都係睇水流。到佢話唔再放水或者收水嗰陣時,Bitcoin, Ethereum 仲喺度狂升,啲人喺度又話乜嘢大時代又話經濟完全回復,嗰陣時先係最伏,先係最後瘋狂。聽就聽唔聽就撚就!
我新手都可以答你唔會
Crypto 唔洗好似施生咁一粒粒咁買
同埋賺蝕係睇%唔係睇金額
應該日供 btc eth 會比較啱本唔多嘅人
好既 咁我放2000 試下感覺先
即係揸緊嘅都係profit
本金已經轉返cash
上兩三個post有巴打提起blockfolio 我用咗佢會入翻晒你啲交易數量同幾錢
計翻依家均價係負成本
btw好似有少少bug 同步唔晒所有data 有啲要自己入
目前好似只係見Kraken有得trade個市場越做越大嘅時候感覺會升
新一輪了要等,我估應該無50了,sfp預計上線至少0.5。之前拎咗一共1800幾airdrop
轉左25%doge 去bnb,睇下邊一邊燈死先
BNB 至少 100
9UP
我只係stake左3個share 數埋都無200個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞