GME 136 我繼續SH 吹咩

1001 回覆
30 Like 29 Dislike
5@1500股果位巴打 又話唔駛驚 輸左會派錢既
去左邊 我輸撚左成2萬美 可否派少少補下血
股票市場日日都有傻散死,有乜咁出奇
係由140開始啲人當佢火箭
叫左唔孖 唔All in 量力而為
最後都變左狂熱buff都無解
其實上星期一至三成個連登感覺仲好社運feel
係一人多 個浪潮嚟就開始收皮
因為再冇號召力同購買力
托唔到價點夾
成30%short rate ,平均每人hold 5股,佢根本還唔到,衣加佢只係出狗招壓你價,限價限買停牛牛討論fake news ......莊跟本驚到仆街,同係wallstreetbets 有個post 講,衣加班莊同莊鬥緊,個個都想洗牌做大莊,gme 真係唔驚人夾鳩佢咩?
仲溝乜撚野
一係放左佢止蝕
一係揸到最後
一係渣一係放 唔建議溝
之前仲有人話買gme , put 納dee 做對沖,笑死我,行曬相反
12@220 月供溝貨我死個日係咪可以回到本
咪蝕多咗錢
已經冇人buy the dip
sh冇用
當初個個話SH to the moon 呢家跌到50蚊就走哂
輸錢輸到冇左隻車個d真係唔扺可憐
利申: 輸緊1皮多d SH!
佢2月9號出1月29號數據
喱幾日跌到咁大把paper hand 震走左
數據有delay 一月尾去到二月頭佢平到幾多冇人知
利申260 70股
咪係 所以印度小神棍聽完就算
又唔好咁講 希望佢地其他可以賺番
幻想夠未? 正常一隻股70%股都係機構持貨, 30%個人仲要計埋insider
佢就係放鬼係redit洗風向,同早年社運林奠一樣,搞到個個鬼打鬼,放風話自己頂唔住要放,呢啲招數咁明顯
SH 1股做記念 350隻食左幾萬幫補返

樓主pin this ok? 想推到12999巴打 派錢
我信佢平唔晒,唔係個價唔洗插得咁勁,冇意思
佢可以話大戶無煲爆
Pin 呢個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞