GME 121 光明在前

1001 回覆
11 Like 12 Dislike
平倉
止蝕 講真唔對路
SH 都要分 all in ,輸左肉痛,拎profit SH
問心幾多人聽人講唔all in/ 少少錢SH 而家講實好聽,上星期開始個個post 都pin哂叫人不all in 不孖展,佢地唔聽怪得邊個
不過放心我唔會好似尖峰社工咁周圍bin C

同埋都正式未輸
當交學費 學野
能夠同仲SH緊既戰友都開心 等睇結果
輸贏好小事 我呢啲細數
呢件事都學到書本上好多學唔到既野
SH緊 當比個仔留念 當年都有想反抗過
佢每日都有係reddit匯報,暫時都未有放。
因為d煩膠淡友入黎搞搞震+好多 hands 變軟
個個叫 buy sell order
大戶出貨咪細order
份報告會係邊到出?
所以開呢d post 有時真係慘過做雞
有好野益大家,嬴就英雄,輸就比人話水人
明明大家都講左係賭錢
連登加埋都唔知有冇0.1%
唔會係之前炒過幾轉, 而個匯報冇show出嚟?我哋從個匯報確唔確認到佢真係一股都冇放?

有啲唔信佢會由得自己所有錢由幾億變返做零
高位揸住個啲講真而家重放黎做咩,呢隻點都有幾十蚊貨仔而家都差唔多去到底啦不如SH睇下結果咪重好
5@350
學生玩SPAC / ARK 啦
我淨係瞓左半個鐘 呢家起身返工 浮盈輸53K
你想知就逐日對照,佢每日都貼倉。
一樣心態 跌多50%咪又係跌45蚊
一日跌300蚊都試過啦
呢個真 最緊要學到野
無法啦 輸就當學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞