GME 121 光明在前

1001 回覆
11 Like 12 Dislike
睇得咁透唔見你500嗰陣開put
而家出嚟馬後炮
我地d賭仔叫撚左另一班賭仔唔好all in ,之後佢地要all in,然後你d社工怪其他賭仔唔叫住all in d賭仔
Goodest logics
個個講限買
美國得1間劵行
完全唔係binc,老實講,我鄧班唔識玩既可憐。sh撚分幾類,一班就低價買入叫人sh到ss。一班就跟本唔care輸幾錢,最緊要搞到革命。最後一種最慘就係真係想賺錢,所以見到d吹谷po就跟人買入,之後係咁聽人話sh就發達既人,之後一聽到會升到$1000就買到自己冇曬錢
呢班水軍又出嚟叫人散水
為你好 走啦
我以為連登仔好有米,原來十幾廿萬就見底?
其實由限買果日已經收左皮
然後就有班人為左托市就不斷delay expected SS date
由星期五改到星期一,之後話星期四五,再之後話月尾

其實諗諗下,同投資騙案情節差唔多
你好叻睇得勁透!好佩服!賺咗幾多錢?
垃圾牛同IB, 尋晚開始唔撚比人short call. DLLM 對沖都唔撚比人對
嘩你咁都講得出
如果支牛限買咁港股應該都會插
星期一都ok,星期二晚真係完全訓唔到
更新02/02
其實由上星期初已經講戰場可長可短
Depends on佢地交幾耐罰息
轉/新戶口都要時間
3000 成本427.88
最後睇埋今晚,今晚都冇料到就唔好再ff
的確散戶贏左 但係上星期已經贏左
今個星期已經係變左大戶拆棚
個個post叫人量力而為你唔講?
選擇性失明?
兩邊大戶基本上退哂 資金流入返去大市
個價好難再會點升 多數$30-$100遊走一輪
再次見證人性
香港人真係中意睇人仆街
事實呢個post大多數都係第2種人,你可以返出去先
自己開個post安慰第3種啦
躝啦撚樣
你都傻 睇淡就要put?
咁多人參與, 一早變左鬥大膽遊戲, game 面前你唔會知對手幾時跳船, 好明顯而家人地跳左 你呢?

你對手本身就係老散 唔係機構
講真如果個個拎閒錢當入賭場玩,呢度就唔會有咁多叫春post

跟本好多人越賭越大/越輸越溝
一起身班淡友又出番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞