GME 121 光明在前

1001 回覆
11 Like 12 Dislike
Citadel已經贏咗了
SoFi 而家只可以掛5倍放
都係果句
你係度唱淡都係叫得走好少paper hand
要唱去reddit唱
講明係局 真係打大戶咩

一開始可能DFV真係咁諗 但佢走左就算啦

之後Wall street就開始做野

當不斷升嘅時候就要搵人接貨 我地就做左炮灰
我都係,本來兩萬蚊上年玩成年變三萬蚊,依家得返7千,真係當買教訓交學費
佢正股冇走喎
淡友又全面進場 次次都係散戶輸曬,機構贏曬。走啊 逃生門啊呢d說話
大家有冇發現,連登總係有一班人,無論你做啲咩嘢,都可以有位話到你,一日到黑不斷講輸啦輸啦冇人做嘢啦移民啦,你唔做嘢佢地會話香港人係奴隸係抵死係癈柴,你去做佢地會話得雞水咁小力有咩用呀邊夠人鬥呀,不如放棄啦做隻港豬啦快啲移民走佬啦,當社會上有一大班人去做嘅時候佢地就會笑你係送頭係戇鳩,跟住就會講人地食花生睇戲移民呀你地就繼續做傻仔幫港豬移民走啦之類嘅說話內容。佢地真係同路人?大家試諗下,如果真係手足係會俾建議幫手補鑊,即使有唔同意見亦唔會淨係留言不斷笑香港人送頭嘅撚樣,冷嘲熱諷撚一黎只會對件事無幫助,二黎只會散播失敗風同打擊士氣,令人遺憾嘅係有唔少傻仔上咗呢一班人嘅當連自己都講埋一份。呢一班究竟係咩人,自己諗。
7717鎂
下?佢走左?嚇左一嚇 即刻睇到佢貼倉
1min 唱淡2次
咁勤力
仲禁緊
成班垃圾
好難fc到啦 之前有人話佢似改圖

不過就算佢未走都執緊好多
Bookmarked
就算唔夠
現價已經低過short position
hf好輕鬆
人地個個經驗老到,熟讀理論,想好心救你地走㗎
輸大左?
唔清楚既賭局真係唔好亂入
量力而為,風控呀
去到咁我都係照SH架啦 等奇蹟
不嬲淡淡活躍度同股價走勢係成反比
萬試萬靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞