銅鑼灣間紗織pancake咩來頭

675 回覆
404 Like 9 Dislike
如果我係Kitano Lab,有人搵我做栗子甜品,上面係織網咁嘅款,我做出嚟比佢,冇問題㗎喎。唔通所有栗子織網款我都唔做?

食神入面都有話,游水跑步個個都係咁,邊有得話抄。

八婆點樣要求Kitano Lab研發栗子甜品比佢喺香港賣同八婆用咩名去賣件栗子甜品先有問題呀。
好似有篇鱔稿係話用左kitano lab既米做pancake
其實係冇提上面果pat野
所以分分鐘kitano lab 都唔知佢抄沙織抄咁足
合作都唔知舊嘢唔係叫「沙織」...
同之前d台飲店一鳩樣

支那人改不了吃屎
我睇少隻字
推到執粒啦
呃人已經閪
有料就唔駛抄
如果自己嘅研發品喺日本賣,我係佢都會跟進。

喺香港,最多咪望一次,八婆比足錢就得㗎啦。佢買斷我條方,佢點改點整我邊有得阻止。

同埋,佢都冇諗過條八婆會開佢名出嚟啦。
四五十歲叫自己做Meow 影相用弱智filter
想點
本來仲諗住去好彩睇到呢個post

越整越多呢啲垃圾舖頭
用minaso有乜分別
用心經營係指用咗好多錢賣廣告
幾時有話過用心係做好甜品
係咪有啲咩誤會
我只係同佢講舊嘢唔係叫「沙織」...一句
佢60秒BLOCK咗我....
劣質DNA

本來仲諗住去試下
依家不了
輕輕一推
喺佢page 講無用啦,會被block
喺其他post 講或者印下大字報周街貼啦
唔使咁快鳩估住,等緊kitano lab嗰邊回覆(希望有)
之前有篇鱔稿話香港舖老闆欣賞京都舖嘅pancake,但係就咁喺佢舖頭賣嗰啲甜品係冇pancake㗎喎?睇食評撻底同dacquoise就有
同埋香港啲芭菲咁渣流灘,係畀錢買京都公司recipe嘅直接整芭菲賣咪得,快靚正
我打 支持你~不過個食物唔係叫紗織~你被人誤會係因為個名 BLAH BLAH

咁都BLOCK 真係心虛
好彩睇左呢個post,send埋俾朋友先
本來有啲想試
Chiffon cake 嗰間係本地小店起家㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞