IT討論區(109) 受夠了!我要炒老細

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁癲 銀行都試過係咁
除咗唔玩得手機重有咩問題

之前見有位巴打力推ha 佢做得好開心wor

但fg咁高人工重想點 我敢講絕大部分fg冇呢個數
篤嗰個老屎忽黎?
巴打真係好慘
你唔好彩遇到西人
咁耐未聽過人講HA西
同佢地鬥on9
認真便輸了
CAP位,上有CSA CSSA CPM APII API SM SSM個個都撚得你,早走要賠錢,係sellhk都又失眠又頭痛,做tcon對住佢地唔好彩既白卡都可以申請定
巴打, 我每隔一排上黎就見到你轉工
咩事咁坐唔穩, 不如搵D大公司inhouse坐下
聽親都話HA係天堂
會咁吊法是咪得罪左人
佢已經係大公司inhouse (shk).......
叻仔既fg做得唔開心既建議辭職出返去做
又唔係政府perm,出去做幾年想入返去時再in都唔遲
老實講..tcon咁高人工
雖然無乜野唔會跳出來
但呢度個個咁熱血唔鋸就屌
唔鍾意又轉, 渣著4皮走
唔係間間私人公司比得起..fin tech/ibank另計啦
考慮得tcon..都唔會aim fin tech/ibank
聽人講CAP 4皮幾,CSA 6皮幾
呢個數私人公司唔係比唔到,搵耐D囉
聽講今年會開好多tcon位,fatfat
第一日可以得罪咩人 最多我罪過係太柒囉
做左幾日叫呢個價都有人理咩 我上份工先20k 依加26

btw人廢所以先想入ha hea
見你有得玩手機, 佢冇得玩, 已經得罪晒
你永遠唔會知幾時得罪左人
好多人好小氣㗎,望你唔順眼玩9你都唔出奇
不過返工就係咁
後生唔想受氣既咪走,覺得錢多既咪當佢耳邊風,不過啱啱入行有機會去處理人事關係/壓力都未必係壞事
tcon會唔會冇得續約 唔係唔想請果隻, 係真係下年cut呢個位咁樣
當然會啦,話明係T
穩陣既考AP2啦
SI有時逼到一張豬肉枱幾個人坐都唔出奇
但佢第一日就比人篤...真係痴撚線同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞