(後侵侵時代)美國政治新聞討論區3

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
布林肯批中國毁予港自治承諾 願為受害港人提供避風港
https://lih.kg/2390394
我要政變 我要消脂
夠鐘同侵侵夢中相見
條友拎住個袋行佐去左邊 都唔係跟住trump
睇返國會騷亂,佢都算係撐到最後果幾個,但最後trump最後都係唔選擇公開可以扭轉局勢證據,佢覺得trump係二仔底人之常情,連登都有一堆人因為咁嬲左trump啦,何況佢係豪賭政治生涯,已經唔計仲有屋企人俾人恐嚇。
屋企人俾人恐嚇果到我明。但佢支持trump 反對選舉人票 下次選舉啲人實投返佢㗎喎
不過政治無永遠敵人既,過多一兩個月可能佢會明呢
佢始終唔係trump 身邊既人 應該唔知有咩計劃或者證據
有無人有時會不期然掛住侵侵
想睇佢出tweet 講做左咩政策
Regime Fears the People: Bus Loads of National Guard Still Arriving in DC (VIDEO)
By Cristina Laila
Published February 1, 2021 at 10:59am
Biden White House Wages War on 1st Amendment, ‘We Support the Need For Social Media Platforms to Take Steps to Reduce Hate Speech’ (VIDEO)
By Cristina Laila
Published February 1, 2021 at 1:09pm
BREAKING: Democrat Pennsylvania Secretary of State at Center of Trump Election Concerns Resigns After Botching Requirement for Constitutional Amendment
February 1, 2021, 6:43pmby
WA係antifa大本營黎
登登既唔準趕租霸走真係對佢地係德政
有冇人訪問過NG,問佢知唔知而家個Mission係乜嘢

又或者有冇美國人朋友做NG,可以漏啲風出嚟

冚家鏟死賤種 麥康奈爾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞