(後侵侵時代)美國政治新聞討論區3

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
少少似

但其實佢睇得幾樂觀
最尾嗰part話Biden admin 認同Uyghurs係種族滅絕; 停孔子學院單嘢又只係官僚程序、係枝節,個大方向都同pompeo嗰時一樣
3月19號,時間啱啱好
個大方向係奶共就真 乜鬼野兩黨共識我唔信 民主黨+共產黨既兩黨共識我就信 阿余生咁講可能都係想方便佢搵工啫
Enjoy the show 🍿
佢有冇係呢度蒲?屌佢老母
之前唔係話要守到年尾咩
唔會掛,一係三月一係六月架啫
https://mobile.twitter.com/MagaDon16/status/1361990743770894336

搵唔返我睇左果段,但呢個tweet類似我睇到果個
會唔會太耐啦
兩邊都好似無乜所謂咁
如果快手搞掂,3月真係個好日子,4月新財政年度,又有時間開放俾應屆考生考試,時間真係唔錯
trump哥繼續打goft 好悠閒咁,佢又好似唔急住
日子唔啱啫
Trump哥表示:
早幾日有巴打po 彭斯死左單料應該係流架?
我都唔知,係我post,希望假
我search左幾日新聞都冇update,應該冇事既
睇緊 RTHK 31 做緊個節目講疫情搞到美國好慘
之後突然諗 點解依家好似無點聽美國疫情新聞?係咪啲媒體唔再拎出嚟攻擊政府……拜登其實搞成點?
黑猩猩話no plan
拜登話到佢接手嗰陣已經冇疫苗
無言的侵侵親 侵襲我心
之前NYT日日都update 今日又死咗幾多人
登登一上場立即停咗
而家日日話「the worst yet to come」幫緊拜登打底,之後死咗個啲可以全部入Trump 數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞