[Netflix] Snowpiercer Season 2

177 回覆
12 Like 3 Dislike
但我唔明點解會改造完佢之後就咁放心派佢出去搞黑鬼嗰邊。明明即係送返個超能力者過對面陣形。
Josie 由頭到尾都係忠心黑鬼,但wilford 照派佢做任務
我仲以為我係咪甩咗啲咩要脅佢嘅劇情
主角們係攞左snowpiercer前面車頭個段
ending有show engine room出來
最尾果集會唔會完得太急
睇到一頭霧水
要對Sean Bean就算啦
Lena Hall我覺得做得唔錯架喇
唱歌又好聽
反而得返十幾架
我諗點support到佢地生活就真
我諗係透過後備路軌之類
Wilford好明顯係極度自我中心果類人
佢會覺得佢賜左條命俾人
人對佢忠心係好合理
加上Wilford果一下應該係俾憤怒蒙蔽左
兩個醫生都話Josie未得但逼佢地放Josie出去
反而我唔明一開始點解Josie覺得自己係唔驚凍夠膽伸隻手出去
冇講原因但係兩個醫生都話佢變到會追求凍嗰種快感
當劇情需要時;路軌就會有分路
到時就會有分差路
最後Josie點解唔同BLM , Alex去天氣站
男主角係Wilford 救完車後整死佢咪得 做乜要讓權出去
Wilford太多潛在信徒
死咗會變做神
有無人覺得男主角啲戲勁屎....
冇jennifer睇條鐵, s3如果jennifer戲份仲少過s2咁我唔睇了屌你老母

tailie班友cls, 前無貢獻, 後唔做野
咩架車係你, 跟本就係明搶
唯一道德高地就係怪當初班科學家射化學野上天搞到冰天雪地
但呢樣野係全世界都要受

andre條友最假, 為咗權力擋佢者死
奪權後仲獨裁過melanie同wilford, 而且毫無建樹
wilford串鳩andre嗰場戲好好睇: 我地全部都係工程師你行撚開啦

拍得好好睇, 因為好真實, 夠醜陋
但冇jennifer溝淡返真係頂唔順

jennifer對大波波去咗邊, s1見佢換衫嗰下嚇親我
明明後生大到西瓜咁款
melaine同alex段感情好感動…希望佢可以番黎繼續教個囡做人
幾時有第三季
Mel 應該搵到地熱有其他出路啦
成套戲最型係Boki,最後一個breachman ,cls 膽色同體格,結果俾Layton派咗去扭螺絲,真係仆你個街
Mel 應該搵到地熱有其他出路啦
成套戲最型係Boki,最後一個breachman ,cls 膽色同體格,結果俾Layton派咗去扭螺絲死鳩咗,真係仆你個街
結局嗰集兩架車分裂嘅時候由最尾嗰幕可以見到Layton佢地係分咗snowpiercer個控制室出嚟去搵Melanie 咁Wilford佢地就應該喺Big Alice嗰邊啦 咁架列車一直都係以snowpiercer做頭 Big Alice做尾 咁最尾嗰幕佢地要分裂列車返轉頭搵返Melanie嘅時候 點解可以分裂snowpiercer個頭返轉頭? 咁點讓Big Alice嗰邊行先?
我好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞