[Netflix] Snowpiercer Season 2

177 回覆
12 Like 3 Dislike
原來去咗拍另一套劇
真係ga? 邊套劇
Clickbait 今年播
thx ching!!
條友真係識中文定google translate
點解又殘體又正體
Lm
係咪已經無人睇
不過都正常 集集都唔知想表達啲咩
有追呀,但呢一兩集melanie出咗去未返嚟,好似有啲悶
係囉 無connelly 劇情膠著 就算殺哂人都覺得悶 再加上一星期一集 唔太撐得住
開始頂唔順班tail
有咁差咩, 我好期待每一集
高層討論睇到wilford咁蠢, 今次audrey麻煩了
諗住pike係古惑佬, 竟然想同人公平決戰
bob其實都唔係咁忠心
個牧師係唔係想導till背叛
雖然等左成季終於有Mr. Wilford,但我頂條黑鬼唔順,要棄
佢以前係勁baby fat
除左佢既膚色之外,真係冇
演技表情動作甚至造型都係垃圾
咁撚想留住自己把頭髮就咪撚學人拍戲,世界末日咁艱苦既條件,仲要長期係架火車度,仲留到咁長頭髮點說服觀眾
佢唔係黑人我諗都係後面扮樹扮草扮下死屍
Sean Bean -------- > 暫時冇人可以取代到的演員
完全唔想睇男主啲感情線
呢頭同Zarah談完情
果頭又去搵Josie
冇興趣睇佢啲感情線呀
真係因為佢返嚟睇 唔係s1已經棄咗

近來戲份少又想棄
Sean Bean 嘅角色多數短命,但係重要
https://www.youtube.com/watch?v=Lnzk5qAaNLk
都會想繼續睇個發展嘅
仲有例如上次揀呢首Portishead-Glory Box咪幾正
https://www.youtube.com/watch?v=MnMTK8EdsOc

Lena Hall飾演嘅Miss Audrey係主線重心
但個人總覺得佢做得唔吸引 對唔到Sean Bean
今集臨尾個幕無老鼠筒,代表佢發緊夢?
第二季出曬未? 想一次過煲
唔知 希望佢唔係幻覺呃自己其實一路食緊人肉
今集Connelly一出返黎好鬼好睇
今季仲剩4集就完 等多4個禮拜
成套劇係佢同sean bean最好戲
SHIT,可能係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞