[Netflix] Snowpiercer Season 2

177 回覆
12 Like 3 Dislike
同埋佢地得番十卡車,啲食物補給果啲點算
係咪睇故唔好駁故算
好快咁睇埋最尾兩集
雖然整體比第一季好,但其實都無咩心機睇
始終故事又唔係無野講,但又唔係好緊湊,黑人主角最大敗筆
睇足兩季都唔明個領袖魅力係邊度
Melanie 得一半戲份,下季仲有佢就唔知點兜
會唔會連一半戲都無
下季會留意下點交待Melanie生死
何解阿男主角咁冇魅力,打又唔打得又冇腦
除左佢係黑人之外都諗唔到點解佢做到男主
每次講列車D人好服佢,我都出現黑人問號
眼鏡仔俾狗咬唔死都重傷了
上等車卡 應該大把物資
因為d人覺得佢救左世界 冇工程師=所有人都要食屎
無能力既人講乜都假 黑人主角就係例子
不過覺得S2收尾收到有啲草率
期待緊S3
不過Audrey 真係愈睇愈唔知佢到底企邊邊
套戲得 Melanie 線好睇
我愈睇越代入到個場景

其實又冇講到咁差,只不過.....

可唔可以Netflix唔好再搵黑人做男主角
唔驚啦 要醫好最多咪又多個改造人
依季好似都無交待點解可以咁勁
佢話自己但求生存, 反抗不了就接受嘅典型?

不過女警趕時間一黎就打柒佢
比佢做堆肥部主管算啦
佢已經成功做咗,不過劈炮唔撈
其實幾中意女警同Josie
Josie由頭到尾都好撚堅定
可惜都係俾黑人男主角中出咗
Josie係可以唔食麻醉藥, 扮瞓做改造手術嘅人
其實明明係同一條路軌既火車,點解斷開兩截可以一邊去救人另一邊走人
我係唔係MISS 左D野,利申無咩心機睇
電腦睇4k有粒粒係咪正常
我4K電視睇都有,D粒粒感覺似係突登整出黎,有粗糙感
其他戲無呢D
地理位置順序係應該係snowpiercer頭,big alice係中,錯過左上車的melanie係尾(原地)
斷開左snowpiercer車頭10卡佢地點返轉頭搵melanie? 係唔係已經公轉一周?
同問
車頭車尾都係火車頭
即係黑鬼係奪左車尾Big Alice 果一半,返轉頭救人,咁都講得通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞