自己生日要送萬幾蚊既物禮俾人

530 回覆
203 Like 815 Dislike
你咁好心機理d 法律盲, 直接屌9 佢地就算
你知唔知手作整既嘢係最有價值, 起碼佢肯花心思同時間落你身上, 除非你覺得佢一定要送d 好貴既嘢俾你
唔係想話父母信唔過, 但真係好多case 個仔搶左老豆層樓, 老豆俾左層樓外人, 講到都要係關係好先安全
我知, 收既人係咪鍾意, 但送既人一定係有心思, 你話樓豬老婆有冇心思係樓豬身上, 咁就一定有既.
OK, 你又啱, 你可以唔接受亦可以罵佢根本冇了解過樓豬.

不過你要諗人人都係得24小時, 佢肯花時間係你身上呢樣嘢係冇得呃.

我都係建議樓豬同老婆傾下.
OK la, 你鍾意啦, 個重點係你識唔識欣賞人既付出, 你咁都get 唔到, 你另一半同你一齊一定勁辛苦
你依啲咪自我中心,覺得自己付出左對方就要感激?
咪撚玩啦,我用十個鐘煮兜屎水你飲,你唔飲即係唔俾面
抄撚晒車
啲手作係樓豬送畀條女嗰 睇清楚未
你冇諗住攞佢著數又點 唔洗特別養老婆已經爽啦
條女結左婚=冇結咁 想要份週年紀念禮物都要親口提你後補先有
你鍾意啦, 同呢d 講咁多 有撚用, 女都唔知識唔識多一件, 講經咩
其實咁講都半認真啦
係最後一句一世難忘先中性d 但前句好負面喎
有咁既答案絕對唔係樓主講得差
而係女既唔體諒 更何況女既比男一定諗得再多
你話feel唔到我唔多信
但我同意要次更認真既環境下傾多次
我係果啲愈熟愈唔禮貌既人。對住陌生人會好客氣。有時返工以為同對方熟,講野冇咁客氣,甚至發皮四,結果出事。另外,我好鐘意放負同講是非。
咁如果男喺竹,女喺木呢?
點為止生性?生成佢理想咁?人工高?做番個Alpha 男啦,你嘅人生唔喺為女人而活㗎,點解要令自己變成女人期待嘅人?條女接受唔到咪走囉。
你搵得兩萬就想大個頭, 同個搵得多過你既結婚
呢點你已經錯到離晒譜, 選擇愛情既到頭來都係要面對現實

同埋佢好應該直接當你係工人咁用, 比1000你同男人叫完雞比家用有咩分別, 你唔覺咩?

你生埋小朋友我諗你係佢地面前都抬唔起頭, 小朋友都要跟老母姓, 唔離婚就放棄晒d 尊嚴, 要有自覺知自己係人地工人, 唔好咁多聲
想知樓主同老婆搞野駛唔駛預約,定老婆通常都慣性多多藉口拒絕
而家咩年代呀?
你肯定每個女人都要搵個高人工過自己既先可以嫁?
你又肯定每個高人工過自己老婆既男人都唔洗服伺老婆?
搵得多錢一定係最叻, 教到最好既小朋友?
供樓通比6成幾好 但點解樓豬生日會冇禮物
男人唔配有?
咪玩啦 你估周街都係你老婆
可以任比你發脾氣講是非?
何況你老婆都搞唔掂
唔好成個八婆咁啦
肉便器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞