自己生日要送萬幾蚊既物禮俾人

530 回覆
203 Like 815 Dislike
本身想屌柒你老婆,但一見到你哋供樓係佢6你4就即時收皮,屌,你都係夾返一半錢姐又唔係叫你買一個幾十萬嘅hermes,鬼叫你月入得你老婆1/3咩,佢淨係叫你比返一半已經好好啦,人哋就係知你無錢
樓主,你話你大陸仔,你係大陸出世香港長大定大陸長大黎香港做嘢先?
講真,你有個咁嘅老婆真係好好珍惜la
你又唔係搵得多又唔係富二代,人工差距咁大,佢都接受你,你仲求咩?
我同你老婆人工差唔多都係單身咋,你已經幸福過好多人
下。。。。你地幾歲,點解好似中學生咁
唔係萬能嘅 不過有fd好似你咁諗請垃圾打俾對面個大狀質到口窒窒
之後依家諗緊要著草過歐洲
btw你打過民事野未?
唔好法庭都未去過就上黎大大聲同人講律師幾錢冇乜分別
你知唔知你老婆有無上開連登
希望佢係度會睇到
咪係,已經體諒咗佢仲想點,自己老婆一年咁樣比多幾皮嘢,呢d 軟飯我都想食
現實係無返咁上下錢都唔好扮大男人
屌你正呀喂
其實我諗樓主唔係因為要買個3皮手袋上黎呻,搵2皮 加啲儲蓄都一定買得起,個問題係點解會係男人生日,反而放返野比個女人?重要冇生日飯食,條女就是但比個利是就算,明顯係條女都冇心幫你興祝,收左條氣都唔須啦。
收檔啦, 剩係睇你幾句嘢 就知你唔熟啦
唔好係度再柒啦 係你同你個frd 都係垃圾 仲咁大聲
搵6萬自己就LV
比你就鐵達時
衰極都iwc/ panerai啦
好大對比喎
如果唔離婚,佢有份一齊住但交少一成錢
如果離婚,咪又會分財產分番

佢根本無蝕過
試一次比返同一個生日佢
*就算落老婆名,到時有供款紀錄佢可以分番自己果份
唔敢講全部港女都係咁,但識體貼既女人,佔好撚小,識到對自己好既港女真係要好好珍惜
唔知以為你好撚勁
點知講野都冇重點
平平地都刁/撈啦
你就正啦
剩係係撚你呢隻小學雞傻鳩已經夠啦, 講埋傻鳩嘢死兜 仲想乞人地同你討論?
好青春呀想問係做緊野個陣定學生時期送?
仲以為真係有高人請教下
點解得隻狗出黎亂吠
啱呀!
老婆自己㨂嘅
你話係自己條女都話仲有得走
你決定結婚前冇好好了解呢個人先?
好奇點解有姨仔出現明明係你生日
雖然樓主係幾慘,但你搵得咁同佢差咁遠又真係
勞唔係以前,正常一隻鋼運動都炒價
點會買比佢

送鐵達時同送個魔術貼銀包真係差唔多
拎出嚟都尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞