RTX 3060等候區

499 回覆
6 Like 9 Dislike
1070再戰34年
其實1060 6g真係仲可以戰多一兩年如果唔追4K住嘅話
砌機訂左3060ti 訂左成2個月都未有貨 係咪要轉其他
訂係永遠唔會有貨
即刻去砌部機即刻有
true
我2K就夠啦,不過宜家啲顯示卡咁貴,真係覺得唔值。
5字尾
有一張3080同3070等天價放
加密貨幣貶值既時候/食炒價
礦佬大戰老黃
呢張卡應該好多花生
訂黎砌都冇,我都訂左個半月
反而見到3070砌機有貨,而家心思思想上3070
1070玩APEX 1080P低特效都上唔到144HZ.......
1060番屋企玩手指就得
就快破六萬關口

佢老母痴撚線
個價再上永遠唔洗打機
問過硬件達人都話香港其實無人整
所以好大可能都係收完我350仲要前後自己走兩轉上去拎返張卡

過保display整黎都無謂
去華強北 幾舊水搞掂
我自己未試過用壞。我都曾經有約十年對顯示卡有要求, 亦會間唔時會留意下, 不過你係我第一個見到張卡壞而又過保養但會考慮攞去整既人, 所以都google過呢個情況/做法, 而睇到既結論都係買新咭。
唔計政治原因&疫情, 華強北車錢來回唔平, 車程耐, 匯率唔抵, 唔知整幾錢又唔知整幾耐, 人生路又唔撚熟。04~5同fd叫雞順便行埋華強北, 果時係多嘢睇嘅。但當挖礦開始咗, 多大陸人玩iphone既時候, 前幾年同ex行過 ( 好似係華強北 ), 已經冇乜嘢睇/啱睇
整既話都係寄上大陸整, 唔會自己晒時間走上去

如果依家3070係公價我就會毫不猶疑買一張, 但依家炒緊, 又唔知幾耐可以打得返機, 而我壞既野好似又只係一粒chip (估), 成張卡好似好浪費咁

依家我都仲考慮緊整唔整好... 唯一慶幸既係我仲有張舊卡msi 5770頂住先, 都叫仲著到電腦打到LOL
https://youtu.be/GeWKzRnQNtc
礦佬:我唔掘eth咪得囉
見到有班玩家仲多謝老黃去限制你本應擁有既功能就好笑
依家仲有冇新買嘅1080
想入返張Zotac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞