拜登聲稱無法改變接下來幾個月武漢肺炎的傳播軌跡

387 回覆
819 Like 21 Dislike
公務員咋
關d平民撚事
拜登凍結侵侵降低胰島素價格行政命令
https://lih.kg/gAKMhT
坐緊商務艙周遊緊,理撚得你
[正視聽] 侵話封支那關 賤種左屌佢歧視 話封爆最多紐約城 賤種市長左膠又屌又唔做
https://lih.kg/2168899

有冇人/可唔可以幫手搵source
我諗住開個新po
唔怪得外圍唔派彩住啦
Shut done the virus呢
因為係人都知係trump先係負累
1月31日,川普宣佈防疫禁飛,民主黨卻因此大罵川普種族歧視

2月13日,紐約市長白思豪到法拉盛餐廳直接用手抓食物吃,號召大家外出聚餐,大罵川普防疫過當

2月24日,眾議院議長佩洛西大罵川普,號召全美以「外出聚餐」方式進行抗議

2月27日,川普簽署2.2萬億美元抗疫救助法案,而民主黨此前進行了長達一周多的敲詐和扯皮

3月4日,洛杉磯縣進入緊急狀態,馬拉松大賽卻仍於3月8日在該地舉行,2.7萬名選手和大量觀眾參加

3月5日,川普廢除「CDC獨家壟斷病毒檢測」的奧巴馬行政令,允許獨立實驗室使用自己的技術檢測新冠病毒,而民主黨卻全力為無能且壟斷的CDC辯護

3月13日,川普宣佈進入緊急狀態,民主黨指責川普製造全民恐慌;紐約市長白思豪大罵川普危言聳聽,呼籲市民去聚餐去開音樂會,同時拒絕學校停課

3月18日,紐約州長科莫否決了紐約居民隔離的防疫措施

3月28日,川普建議紐約地區進行封鎖,被紐約州長堅決拒絕,並宣稱川普這是向全美宣戰

4月2日,眾議長佩洛西宣佈不排除「二次彈劾」川普

係呀trump 係負累,btw 拜登個"plan"係邊又等人打疫苗?定keep 緊叫人用布口罩呀入聯邦物業呀

福奇條友有料就做左la,是但搵個台灣醫生都好過佢
最搞笑係CDC CHO最初都話口罩無用但班人屌侵唔聽專家建議
某d國際線垃圾最鍾意的民主政客
香港一月中已經全部自動戴曬口罩啦都唔使出強制口罩,政府真係強制已經一個月後嘅事嚟
幫獵人叔叔含緊唔得閒
中國既救世主
政客
TWITTER應該搵人叫佩洛閪講兩句
好撚野
佢果40年從政生涯都係nothing can do
China Joe:Because it was a Republicans’ congress
所以我一路都覺得福奇係鳩黎,仲廢過香港個陳焗腸,根本唔識處理瘟疫,h1n1 到武肺 一次都冇有用方案,只不trump 都係睇小左病毒唔撚一早炒左福奇,R 台灣幫手,玩到大爆發想救都冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞