拜登聲稱無法改變接下來幾個月武漢肺炎的傳播軌跡

387 回覆
819 Like 21 Dislike
反侵撚: 侵一早應該幫呢幾個州轉型 侵冇解決過問題只係埋下政治炸彈俾登
下 人地講緊佢每日target你又講乜尻第二針 你唔好盲撐啦柒頭皮
11月頭已經話搵齊晒專家開會對付武漢肺炎啦 原來都係得把口
震憾教育
仲有你乜撚野source寫得12m人打過第一針呀

https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/
so far 19.8 million shots have been given, according to a state-by-state tally by Bloomberg and data from the Centers for Disease Control and Prevention. In the last week, an average of 982,739 doses per day were administered.

Both vaccines require two doses taken several weeks apart. At least 2.92 million people have completed the two-dose vaccination regimen.
仲有你知唔知第二針要等幾個星期先比再打 你係咪on撚9架 想笑撚死人咩
你乜撚野source寫得12m人打過第一針呀

https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/
so far 19.8 million shots have been given, according to a state-by-state tally by Bloomberg and data from the Centers for Disease Control and Prevention. In the last week, an average of 982,739 doses per day were administered.

Both vaccines require two doses taken several weeks apart. At least 2.92 million people have completed the two-dose vaccination regimen.
仲有你知唔知第二針要等幾個星期先比再打 你係咪on撚9架 想笑撚死人咩
侵以前落命令嘅時候又俾藍州州長屌佢無權管
後尾交晒俾州安排又屌佢射膊
屌你老母d登粉真係智障
自己投嘅自己受啦
trump is always the answer.
同藍屍講佔中一樣, 左膠講trump講到3021都仲得.
永續開會永續疫情
我求下你唔好講到咁仔細la,人地唔識睇嫁
垃圾病毒都冇人驚啦

如果勁返少少,周街都係屍袋,d人咪會驚到縮返入老母個閪
但現實就係中左咩事都冇政府、病毒傳心師吹到天花級都冇撚用
等住睇MSM講just a flu
早兩日Jimmy kimmel已經講
Joe Biden inherits Trump’s mess
意思即係話有咩事就賴Trump
同共匪一樣
責任全在 _ 方
香港點同!香港絕大部分人都好自律,個個戴口罩,更加好少人會攪大聚會(除左好似跳舞群組同荷蘭叻嗰的仆街)。仲有,內地剛開始爆疫,香港仲未有事時已經大L把人叫佢封關,佢就諸多推搪,仲要話醫護用罷工來威脅政府,dklm!
跟著仲有比船員來香港換班,免隔離!dklm!
仲未計其他!唔關條柒婆事,唔通關我事呀?!
啲著名左膠又唔入黎了

拿,家下由總統到州長都係你地既
不過你班無恥又會話侵一開始冇控制好搞到收拾唔到架啦
an average of 982,739 doses per day were administered
拜登成功爭取每日增加2萬劑

btw,屌你原來拖累美國既州係加州
接種率全國包尾
https://www.sfgate.com/coronavirus/article/California-COVID-vaccine-rank-states-numbers-last-15890734.php
政客係咁,選緊嗰時就講到天花龍鳳,選到就玩語言藝術,啲忠實粉絲就荷蘭叻上身,好少好似侵咁講得出起城牆就真係起
弱智無投錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞