拜登聲稱無法改變接下來幾個月武漢肺炎的傳播軌跡

387 回覆
819 Like 21 Dislike
幫bin班垃圾登粉左膠
佢唔係有整左個the american rescue plan, 有 $1400 stimulus check,100 days mask challenge仲有要令更多美國人打針

he did have a plan, 咁佢個tweet同佢演講有乜衝突?
呢句真係最撚口號式嘅抗疫
乜撚嘢shut down the virus
點撚樣shut
你係有計嘅話唔使做總統都可以講到啲橋出嚟
大家都知一定走數

但洗唔洗咁快
stimulus 同打疫苗呀侵時期已經有
拜登做就叫plan 侵做就叫冇

100 day mask challenge但係又nothing we can do to change the trajectory, 咁你做黎把撚呀?
點解已經無晒侵d 人武肺都未停
可能佢意思係吞咗個病毒佢
一於聽黨話跟黨走
又話拜登同武肺傾掂數
消滅哂病毒寄主咪得囉
美式熱狗?
睇下jimmy kimmel呢d柒頭仲可以吹奏拜登幾耐
stimulus check 講左成年先得1800,之前trump同國會係度推來推去
疫苗分流得唔好 存貨多但而家仲係得啲最高危人士有得打 高危人士都未有得打 入咁撚多貨有撚用?
反映trump冇一個好嘅vaccine distribution plan 或者好似biden咁講佢根本冇plan
trump 做野無乜效率 同埋之前唔好好處理肺炎將個波推落州長 執行會更加困難
唔通biden第一日上台就完全解決左呢個問題?
而家每日新增個案係比任何時間高 之前9月1 0月回落左但假期啲人去旅行開party 點樣一時三刻change the trajectory? 打疫苗都要第二劑先有效啦
雖然拜登冇撚用 但佢今次唔係岀爾反爾 因trump 處理得太差
佢做左半年如果疫情冇好轉先值得屌佢
拜登話要100日打100 million疫苗 即係平均每日1 million,
上星期已經有呢個數啦 咁叫有plan呀? 所謂有plan咪就係跟trump個plan囉

第二日就走數
Trump個plan主軸就係等疫苗, 12月尾開始打到上星期已經進步到有每日1 million呢個target

點知拜登條柒頭個plan原來又係打疫苗,仲要個target前任已經做緊, ok fine

咁你等全民打疫苗呢段期間有咩特別既plan去令到每日感染人數降低? ok你話100日mask challenge, 之後你自己又走出黎講黎緊會升到60萬人同埋唔會有改善

屌你老母咁你同donlad trump個plan有乜撚野分別?
I am Joe Byeden & I forgot this message
個plan就係簽eo叫人戴口罩100日
仲要等半年打哂疫苗冇好轉先比屌 咁洗撚你做咩 比番呀trump做咪又係等半年打哂疫苗
幾十年政治生涯都do nothing
今年會特然轉死性咩
下 到目前為止得12m人打過第一枝針 所以咪話分流做得唔好囉盲撐 支針岀左多過12日啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞