劉馬車原來向大陸坐緊

269 回覆
138 Like 4 Dislike
大陸坐監以佢既性格,實比獄警打到仆街,大陸公安可以困你係個狗籠到幾個月,一日只比一個漫頭你食,幾個月後由狗籠出返黎後,條腰以後都伸唔直!正!

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地1會唔會比人打?

有,個個都話難捱到仆街,入面係工廠,監獄接外邊既工廠訂單黎做,由朝做到晚得小小野落肚。

而係一條工廠流水線入面,總會有一個係最慢架啦,然後佢就會捉你黎,同你講,人人每日都做得起200件,點解你做得150件呀?你係唔係抗改呀?(對抗改做),然後就打柒你!

有個唔聽話,比人吊起左一個月,有個就困係狗籠入面,攪到條腰彎晒

知不知坐十五日個d是不是都係?

其實係差唔多⋯⋯

唔怪得d雞蟲衰完之後性格大變
一個二個人樣圖都無張都信
大陸坐監以佢既性格,實比獄警打到仆街,大陸公安可以困你係個狗籠到幾個月,一日只比一個漫頭你食,幾個月後由狗籠出返黎後,條腰以後都伸唔直!正!

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地1會唔會比人打?

有,個個都話難捱到仆街,入面係工廠,監獄接外邊既工廠訂單黎做,由朝做到晚得小小野落肚。

而係一條工廠流水線入面,總會有一個係最慢架啦,然後佢就會捉你黎,同你講,人人每日都做得起200件,點解你做得150件呀?你係唔係抗改呀?(對抗改做),然後就打柒你!

有個唔聽話,比人吊起左一個月,有個就困係狗籠入面,攪到條腰彎晒

其實係差唔多⋯⋯

唔怪得d雞蟲衰完之後性格大變

宜家內地公安機關拉嫖客、道友同醉駕疑犯較多D,
嫖客同道友一般都係行政拘留,就係上面講嘅「坐十五日」,
不過醉駕被捕嘅,即時刑事拘留,聽講好多都要入罪服刑。

聽d大叔講,仲係簿仔年代時
如果被拉會係你本簿度印個雞X蟲印
真?

大陸都冇法庭新聞呢樣野
屌 同姓都咁多人信
大把人姓劉啦

收皮啦 扮哂清高 除左劉馬車仲有邊個同上面d 條件附合呀

惱羞成怒
上面有咩條件認得出咁巴閉阿?
通街都係既劉姓?
我話番左大陸個個係劉德華都得啦 佢都成日返大陸拍戲架

咪咁懶 禁入去條link到睇啦 衝出黎柒🤦‍♂️

劉德華

係好多人姓劉
但同名名姓又咁岩係最後一條片的第二日

衝出黎柒
屌 同姓都咁多人信
大把人姓劉啦

惱羞成怒
通街都係既劉姓?

人呢?去左邊?上緊大陸探劉德華?

惱羞成怒
通街都係既劉姓?

人呢?去左邊?上緊大陸探劉德華?

衝出來柒

好撚柒

死撚左去邊呀,想睇你繼續柒落去呀傻閪
https://youtu.be/ibDpvGtCbNQ

垃圾李獻世

香港真係多顛佬
係佢黎,睇返條片3:08,佢係1996年4月15號出世

佢真係坐緊

https://youtu.be/MHDTxlcOGtc

屌佢老母

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地會唔會比人打?

睇心情

嘩,咁唔人道?

呢d唔會,易捱好多

你唔係咁on9下嘛⋯⋯

你唔係咁on9下嘛⋯⋯

第二個傻閪
真係大快人心
利申:識得人比佢騷擾過
但佢舊年仲有上viuTV節目

即拍即日播呀?

即拍即日播呀?

4月10日播我當你提早一個月拍都早過3月28 啦
你要有證據證明佢3月28後都有出現先可以話不是佢

即拍即日播呀?

4月10日播我當你提早一個月拍都早過3月28 啦
你要有證據證明佢3月28後都有出現先可以話不是佢

個唔字好難打咩
唔怪之得未出片屌醬囝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞