劉馬車原來向大陸坐緊

269 回覆
138 Like 4 Dislike
馬車
篇野都冇講坐幾耐
有冇人申請個網試用睇晒全文?

劉某某無視國家法律,
犯罪事實清楚,證據確鑿,
強制猥褻罪判一年半,
猥褻兒童罪判一年半,
合併執行有期徒刑兩年半,預計出年九月出獄。

呢樣全世界都大罪
大陸判一年半
輕過醉酒駕駛
I am fine thank you
屌 同姓都咁多人信
大把人姓劉啦

收皮啦 扮哂清高 除左劉馬車仲有邊個同上面d 條件附合呀

惱羞成怒
上面有咩條件認得出咁巴閉阿?
通街都係既劉姓?
我話番左大陸個個係劉德華都得啦 佢都成日返大陸拍戲架

咪咁懶 禁入去條link到睇啦 衝出黎柒🤦‍♂️

標題開名,內文hidden 係咩玩法
刘骏轩

仲要叫劉某某
連登班小學生仲成日吹奏條垃圾
又話有深度又高質
佢入去大陸坐會唔會係監倉比抽插
劉馬車自從香港溝到個o靚妹 開始癲
又係大陸叫雞 又覺得大陸妹好溝 可能咁樣出事
屌 同姓都咁多人信
大把人姓劉啦

收皮啦 扮哂清高 除左劉馬車仲有邊個同上面d 條件附合呀

惱羞成怒
上面有咩條件認得出咁巴閉阿?
通街都係既劉姓?
我話番左大陸個個係劉德華都得啦 佢都成日返大陸拍戲架

咪咁懶 禁入去條link到睇啦 衝出黎柒🤦‍♂️

標題開名,內文hidden 係咩玩法

查案號是劉駿軒,證明判決書係堅,
不過案情涉及未成年人,就唔公開姓名咁解⋯⋯

hidden 受害人合理,但劉生 over 18 歲, 又係標題開左名,hidden 佢黎托咩
劉馬車自從香港溝到個o靚妹 開始癲
又係大陸叫雞 又覺得大陸妹好溝 可能咁樣出事

https://youtu.be/TbpJjDngK-k
https://youtu.be/dz5cRI6ZNDw
比條 mk妹 吹雞 吹左幾條mk打佢 嚇到走
又話有深度又高質

因為班小學雞同條垃圾一樣係咁低質
https://youtu.be/K7E3Aw4brMM

03嗰件都勉強, 另外兩個受害人都唔幼啦

案發時17 15 13歲
13 15都好幼下
搞13歲應該人人得而殊之
100%係佢
又話有深度又高質

因為班小學雞同條垃圾一樣係咁低質

我都唔撚明
劉馬車呢條柒頭痴線佬喺高登明明係過街老鼠
雖然間唔時都有小學生話佢高質 有啲係曲線啦
但過到嚟連登 話劉馬車高質嘅po竟然幾百正皮
我入去屌鳩佢地反而俾人話我有問題
老老豆豆條撚樣奶共 咸濕仲要搞小妹妹已經係死罪啦
原來係咁,我都覺得match,由佢出道開始睇佢d片

佢一直好鐘意妹妹仔

自己18,19歲
搵條女要13至17歲
等睇佢下年出冊就即刻拍片講佢係大陸坐監經過

馬車 我撐你呀

已經變左太陽花
篇野都冇講坐幾耐
有冇人申請個網試用睇晒全文?

劉某某無視國家法律,
犯罪事實清楚,證據確鑿,
強制猥褻罪判一年半,
猥褻兒童罪判一年半,
合併執行有期徒刑兩年半,預計出年九月出獄。

呢樣全世界都大罪
大陸判一年半
輕過醉酒駕駛

方便領導搞細路女
岩啦,最後一條片27號
28就上去被人拉
明知自己係大陸搞咁多野就咪鬼返去啦

食過返尋味
btw
上面有人話佢抵可憐 輕判合理
啲畀佢侵犯嘅幼女邊個可憐?

陰公 都唔知會唔會有心理陰影

見到佢個樣已經會有心理陰影啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞