劉馬車原來向大陸坐緊

269 回覆
138 Like 4 Dislike
係佢:
.....
以上事实,有公诉机关提交并经庭审示证、质证的如下证据证实:1.书证:被告人刘某某的身份材料,到案经过,情况说明等:2.被害人陈述:被害人陈某、郑某、郭某的陈述;3.被告人的供述与辩解:被告人刘某某的供述与辩解;4.鉴定意见:伤情鉴定报告;5.勘验、检查、辨认、侦查实验等笔录:现场勘查笔录、现场图及照片,辨认笔录;6.视听资料:涉案现场监控录像及截图。以上证据,确实、充分,足以证实,本院予以确认。

本院认为,被告人刘某某无视国家法律,以暴力、胁迫方法强制猥亵他人,其行为已构成强制猥亵罪;同时,被告人刘俊轩猥亵儿童,其行为亦构成猥亵儿童罪,应依法数罪并罚。公诉机关指控的罪名成立。在强制猥亵罪中,被告人刘俊轩针对未成年女学生实施犯罪,量刑时可酌情从重处罚。被告人刘某某归案后能如实供述所犯罪行,认罪态度较好,且具有悔罪表现,依法可从轻处罚。辩护人的相关辩护意见,本院予以酌情采纳。依照《中华人民共和国刑法》第二百三十七条第一款、第三款、第六十九条、第六十七条第三款之规定,判决如下:

被告人刘某某犯强制猥亵罪,判处有期徒刑一年六个月;犯猥亵儿童罪,判处有期徒刑一年六个月。决定执行有期徒刑二年六个月。

(刑期从判决执行之日起计算。判决执行以前先行羁押的,羁押一日折抵刑期一日,即自2016年3月28日起至2018年9月27日止。)

如不服本判决,可在接到判决书的第二日起十日内,通过本院或者直接向深圳市中级人民法院提出上诉。书面上诉的,应当提交上诉状正本一份,副本二份。

唔係劉駿軒咩
前排先係街見到佢

係咪Coffee黎架
係佢:
.....
以上事实,有公诉机关提交并经庭审示证、质证的如下证据证实:1.书证:被告人刘某某的身份材料,到案经过,情况说明等:2.被害人陈述:被害人陈某、郑某、郭某的陈述;3.被告人的供述与辩解:被告人刘某某的供述与辩解;4.鉴定意见:伤情鉴定报告;5.勘验、检查、辨认、侦查实验等笔录:现场勘查笔录、现场图及照片,辨认笔录;6.视听资料:涉案现场监控录像及截图。以上证据,确实、充分,足以证实,本院予以确认。

本院认为,被告人刘某某无视国家法律,以暴力、胁迫方法强制猥亵他人,其行为已构成强制猥亵罪;同时,被告人刘俊轩猥亵儿童,其行为亦构成猥亵儿童罪,应依法数罪并罚。公诉机关指控的罪名成立。在强制猥亵罪中,被告人刘俊轩针对未成年女学生实施犯罪,量刑时可酌情从重处罚。被告人刘某某归案后能如实供述所犯罪行,认罪态度较好,且具有悔罪表现,依法可从轻处罚。辩护人的相关辩护意见,本院予以酌情采纳。依照《中华人民共和国刑法》第二百三十七条第一款、第三款、第六十九条、第六十七条第三款之规定,判决如下:

被告人刘某某犯强制猥亵罪,判处有期徒刑一年六个月;犯猥亵儿童罪,判处有期徒刑一年六个月。决定执行有期徒刑二年六个月。

(刑期从判决执行之日起计算。判决执行以前先行羁押的,羁押一日折抵刑期一日,即自2016年3月28日起至2018年9月27日止。)

如不服本判决,可在接到判决书的第二日起十日内,通过本院或者直接向深圳市中级人民法院提出上诉。书面上诉的,应当提交上诉状正本一份,副本二份。

唔係劉駿軒咩

應該打錯
http://ssfw.szcourt.gov.cn/frontend/anjiangongkai/caseOpen/23678581016346636
案号: (2016)粤0304刑初960号
承办法官: 平建明
法官助理: 李君男
被告人 : 刘骏轩
立案时间: 2016-07-07
开庭时间: 2016-09-26
结案时间: 2016-09-28
案件状态: 准归档
其實佢應該入精神病院,點解坐監
係佢黎,睇返條片3:08,佢係1996年4月15號出世

佢真係坐緊

https://youtu.be/MHDTxlcOGtc

佢依條片把聲chok到
同bb仔講緊野定朗誦?
柒聲柒到唔敢睇系列
咁畜牲既行為都係坐2年半?
咁畜牲既行為都係坐2年半?

所以咪去大陸囉
大陸坐監真係rip
大陸坐監以佢既性格,實比獄警打到仆街,大陸公安可以困你係個狗籠到幾個月,一日只比一個漫頭你食,幾個月後由狗籠出返黎後,條腰以後都伸唔直!正!
前排先係街見到佢

係咪Coffee黎架

新年果排見佢係屯門建生間大排檔食緊野
大陸坐監以佢既性格,實比獄警打到仆街,大陸公安可以困你係個狗籠到幾個月,一日只比一個漫頭你食,幾個月後由狗籠出返黎後,條腰以後都伸唔直!正!

前排先係街見到佢

係咪Coffee黎架

新年果排見佢係屯門建生間大排檔食緊野

我都見到佢同伯母上賓館添
篇野都冇講坐幾耐
有冇人申請個網試用睇晒全文?

劉某某無視國家法律,
犯罪事實清楚,證據確鑿,
強制猥褻罪判一年半,
猥褻兒童罪判一年半,
合併執行有期徒刑兩年半,預計出年九月出獄。

呢樣全世界都大罪
大陸判一年半
輕過醉酒駕駛

大陸只有政治犯最重罪
前排先係街見到佢

係咪Coffee黎架

Prison break

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地會唔會比人打?

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地會唔會比人打?

有,個個都話難捱到仆街,入面係工廠,監獄接外邊既工廠訂單黎做,由朝做到晚得小小野落肚。

而係一條工廠流水線入面,總會有一個係最慢架啦,然後佢就會捉你黎,同你講,人人每日都做得起200件,點解你做得150件呀?你係唔係抗改呀?(對抗改做),然後就打柒你!

有個唔聽話,比人吊起左一個月,有個就困係狗籠入面,攪到條腰彎晒

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地1會唔會比人打?

有,個個都話難捱到仆街,入面係工廠,監獄接外邊既工廠訂單黎做,由朝做到晚得小小野落肚。

而係一條工廠流水線入面,總會有一個係最慢架啦,然後佢就會捉你黎,同你講,人人每日都做得起200件,點解你做得150件呀?你係唔係抗改呀?(對抗改做),然後就打柒你!

有個唔聽話,比人吊起左一個月,有個就困係狗籠入面,攪到條腰彎晒

知不知坐十五日個d是不是都係?

嘩,咁唔人道?

Agentcc識人係大陸坐? 有咩聽聞?如果乖乖地1會唔會比人打?

知不知坐十五日個d是不是都係?

不咩啫你,個唔字好難打咩?
有為青年,坐云中港監倉
有為青年,坐云中港監倉

水貨客如果坐係咪輕鬆d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞