2021年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
估緊有幾多老土情節會出現
你講起女主播大肚就諗起青山祐子呢件極品...
佢真係連生貴子三女抱兩
現在重係唔係香港在住?
*三年抱兩
佢個身型太奇怪睇到出晒戲
波大著衫唔好睇
睇佢個BLOG,上年聖誕仲o係香港
第一集藤原龍也喺學校禮堂出場介紹自己,個鏡頭轉去班老師,真木陽子件衫唔襯佢著到個曲線好奇怪
佢係咪嗰啲話依家啲歌手唔夠張國榮嗰種人嚟
Btw我覺得佢好似張可頤 應該唔洗驗眼掛
Cls 討論下又唔係屌美波垃圾都又block又剩
我本身都支持美波
只係講佢拍嘅劇都無乜意義 率動唔到觀眾情緒
都咁樣
真係做乜鳩

我知胰臟係感動 其他真係麻麻
新垣結衣初期 花水木同戀空 已經俘虜人心 真係無可否認
你哋話新垣結衣無乜演技 但佢就係夠真誠夠自然 咁已經夠

Btw 唔鍾意咪講下囉 我又唔係五毛 你要block 都無計嘅
宮9套新作完全係虎與龍+寬鬆+韋駄天集大成
日本女星今泉佑唯前日承認未婚懷孕,經手人是以YouTuber身份活躍網絡的MAHOTO,可是奉子成婚消息曝光後,驚爆MAHOTO迫一名15歲女學生拍裸照,更要求對方把學生証與性器官一同拍入鏡頭。醜聞曝光後,MAHOTO所屬的UUUM事務所已將他炒魷,事件還驚動日本警方。

22歲的今泉佑唯正懷孕五個月,她是去年透過朋友認識MAHOTO,拍拖未夠一年已搞出人命。其實,28歲的MAHOTO早有前科,他前年爆出施暴當時的同居女性偶像,被捕後遭公司雪藏,雙方達成和解,但MAHOTO仍死性不改。有日媒爆料,該位被打女星,就是曾經來港跟陳柏宇代言飲品的F Cup偶像京佳,消息指她前年遭MAHOTO虐打,京佳的頭慘被男方踩踏,最終報警求助,治療兩星期才告康復,更要一度停工休養。

MAHOTO更是圈中食家,被爆至少與七位圈中女性扯上關係,亦搭上現年24歲的巨乳女星都丸紗也華,MAHOTO又跟AKB48的21歲現役成員市川愛美於六年前流出合照,不過他事後在Twitter否認緋聞。

Between 張可頤 51 vs 菅野美穗 43
張可頤完勝
呢單都算猛,宣佈完婚訊一日唔夠想離婚
佐倉綾音電台講過同佢約過行街
呢套我覺得唔錯
有冇人睇oh my boss番外?覺得唔錯
邊度有得睇?
Mozu 黑色 suit 扣埋鈕就好正常
pin link 入邊有得睇
我覺得只係 結衣 開頭個路線同劇本揀得夾,先有種所謂感染力。都叫做追得幾足佢D劇,佢揀劇本好似真係有貼住自己年紀咁去。

美波我自己就唔算好足,但睇親都係做 "劇本角色" 感覺多,所以可能個"感染力" 弱少少,但呢套我覺得佢有種做自己感覺,真係幾好
成套劇最正根本係 菅野
個pose好似插盲人對眼咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞