2021年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
404嗰陣已經靚仔咗好多
https://youtu.be/eAZq-A40pCI

有啲角度睇幾似福士蒼汰
不過側面睇岡田嗰鼻形無咁靚
Ummm我諗我唔會定義佢係濃い顔/ソース顔
佢個眼袋唔夠深

根據下面個list...佢係ketchup 顔

olive oil 顏
赤楚有d角度都似岡田,呢張要望真d赤楚衛二個feel先出嚟
仲有西裝加乘
其實係咪得我覺得佢戲唔算好掂
中學聖日記嗰陣可以用差嚟形容
404好咗,但係講台詞仲係1999,好似含著啖口水lur唔到出嚟咁
依家我條女冇仔個角色對佢嚟講好似難度大得滯
不過佢真係好靚仔
赤楚似好多人
似Kenny,似岡田,似nino,之前有輯相重好似正孝
岡田呢種應該唔叫濃顏?
我心目中濃顏系 係北村一輝,間宮,町田,阿部寬,而家既流星都有少少個種感覺
題外話 我幾鐘意濃顏系既男仔/男人樣
岡田呢種算係運動陽光型?唔識分類
Btw睇翻岡田啲出演作品真係貴精不貴多
每次班底都好好
Sweet power 終於睇開咗要用心培養男演員
我都覺佢有d位同福士好似....
但最似都係王梓軒

間宮同町田未去到濃顏啦
阿部寬同北村叔真係打大佬
性日記頭幾集睇得有啲辛苦
個髮型唔好睇 對白又唔好聽
去到後幾集先好返啲
佢根本就福士同能年玲奈個仔咁款
拍羅馬浴場俾當地人誤會佢都係當地人
佢應該都遲早走
我心目中既濃顏普遍一定係要粗眉,大眼有眼袋,眼窩深,某啲角度會似外國人間宮同町田都有呢類特質我已自動歸左去同類
阿部寬同北村係濃顏表表者既最高標準
其實到而家都覺得佢有幾分似王梓軒
一日至衰都係你地
好多個系統
多姿多彩
Sweet power而家男既得係咪得佢叫紅
其他個啲都唔太識
官網重有高杉張相係度
Google大神:濃顏系骨骼感強,立體度高,濃眉大眼厚唇高鼻,五官佔據面部整體比例較大,眉毛和睫毛都比較濃密

阿部同北村太出眾,普通架仔好難去到咁濃
町田間宮都已經已經符合到上面大部分形容
新田真劍佑應該都算?
濃顏系好正
其實留鬚最易分
一留會遮咗半塊面嘅基本上都係濃顏
睇美波冇拖拍都算進步咗好咗好多
性日記個時面癱到同福士有得fight
大面簡岡田都唔簡町田喊出黎

Feel到公司揀人嘅口味 全部都差唔多type
記得佢地有個女新人十足十出道冇耐既崛北真希咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞