2021年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
上一集老婆
生田
認識的妻子第3集

話說今季滿月存在感幾高穿越時空又關佢事交換靈魂又關佢事
激辣存在感又係高
補充一下
SMA係音協會員,基本上會員唔可以公開搶其他公司藝人。
所以現在用「業務提攜」名義扮住係雙方只係「合作」
實際肯定唔只咁

聽講當年AMUSE 好想撬上野樹里過檔但係又係唔可以明搶。
最後為左佢直頭收購人地成間公司接收晒全部藝能人,當中包括吉高由里子
覺得個老豆同看護似做戲
硬係覺得佢其實好醒
我覺得幾好睇喎
反而好期待岡田會唔會同美波爆漫
鈴木亮平主演春季木10 之前傳過重有吉岡里帆同真榮田鄉敦
https://www.fujitv.co.jp/renaimangaka/

講述一心於漫畫、不擅長戀愛的戀愛漫畫家和一直遇到爛桃花30歲左右的女子,兩人之間的溫馨愛情喜劇。

鈴木亮平飾演用女性筆名的天才漫畫家刈部清一郎,幾乎宅在家,不擅長與人交往的怪人,擁有常人無法理解的思考邏輯,個人獨力完成的作品連載於被稱為少女漫畫金字塔的熱門漫畫。
 女主角則是沒有夢想、沒有工作30歲左右的女子,在初戀情人的葬禮上,與對方哥哥清一郎有著衝擊性的相遇。“為了我,讓我來愛你!”清一郎提出了一個意想不到的工作委託。那就是為了漫畫的取材而進行模擬戀愛的任務。
星期五
我家的故事 11.5%
星期六
RED EYES 12.4%
星期日
天國與地獄 16.8%_14.7%
與你在世界終結之日 8.4%_8.2%
係呢度關注度最底既黃金檔-Red Eyes 竟然高收
NTV 個3套呢套應該係成本最低個套
對呢套幾有興趣
如果有埋吉岡仲正

吉岡唔係主演既話...通常都有話題性
諗返都戥心底唔抵 明明套劇都幾好睇
水蛇春就算啦 個題材都出事
我地喺到嫌人地設定似曾相識嗰時,日本觀眾心諗正啊喂又係查案劇
請個以前衰過既前刑警入特別team 查案
之前草剪剛都演過
俾個LIKE CASTING
竟然走去搵松下奈緒同SHISHIDO KAVKA 拍龜梨和也
公開處刑身高
果套既向井理
呢啲設定我已經覺得好厭
我家的故事

s1個時已經微胖
但唔知係咪因為角色需要
如果故事發生係關西
會唔會變後妻業咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞