<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [11] - YARTIST運動會大成功&年前200萬環島企劃

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
有集live
邰哥係咁笑鳩溫妮啲歌
好好笑
佢同kid既變態攝影師
同坤達既海生館vlog + 下班去吃飯
既互動都好好喎
超得意
溫真係冇咩個人技能
但剩睇一日系列,做正經野時最認真最落力就係佢
成日都笑㗎啦,我覺得邰哥笑佢首嘢好似嗱嚤都有少少認真
三傻各有各好 佢地有唔認真過咩 除左阿部排球偷懶 大家都係留返啖氣今晚睇直播啦
佢係玩得夠瞓身嘅
可能節目前期係 但依家我覺得唔會少左一兩個金主 木曜會做唔掂囉 所以太過份果d根本唔洗比面佢地
但係我冇好中意睇丘涵
係咪男女既分別
排日俾教練對頭ban,真係睇見都陰公
*排球
所以一係佢轉型做kid嗰種,玩得夠癲夠放應該有前途嘅嗰啲要台詞嘅唔啱佢,我記得好耐之前有集木曜玩包青天,佢背唔到又讀錯,俾邰哥屌到仆街咁滯
佢做傻妹都ok既 大把呢啲設定既人
只係佢有時on居講錯野做錯野到連觀眾都有啲燥
不過有時邰哥成日捉佢黎玩黎鬧
有時其實幾無辜
有次直播百祥同溫妮傾計
百祥話當時溫妮黎面試個陣有d抗拒做綜藝 個陣木曜仲係岩岩開始 當時就叫做建議溫妮試下
好彩溫妮都有聽百祥講 唔係邊有機會演唱會
如果唔係有木曜 溫妮隨時而家仲係同山豬上大熱門扮小黃人之流
同埋而家你話想加入木曜都唔係咁易
但佢哋山豬無尊搞笑嗰班又好似真係無女仔,肯醜化自己未必殺唔出一條血路你睇吓Lolita 呢條女又唔靚又嘈都俾佢靠巴渣殺得出一條血路
我自己排三傻
瑪>溫>映
瑪莉亞真係又靚又勤力 仲要愈嚟愈好笑
溫妮就係將勤補拙type 會令人欣賞佢 雖然蠢蠢地
映映係正常發揮 但好似成日都hea hea地
泱泱佢係太忍得
其實佢上個啲一日都唔係輕鬆野
但感覺佢係挨得處理到反而變相好似唔多落力
同佢相對冷靜同做野個時沉著得濟
一做野個時太認真反而無溫部啲蝦碌效果
決係能力最好 做一日永遠最少蝦碌野 學野又最認真
不過冇咩野心 唔會主動搶focus

瑪利亞我覺得有時幾作狀
有時會扮蠢扮廢draw attention
有邊個男人會唔鍾意
要再加人好難門檻變好高
其實係過百祥呢關 佢見到你有潛力先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞