<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [11] - YARTIST運動會大成功&年前200萬環島企劃

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
佢根本就係冇半點學識 全部google資料搜集

佢上木曜個集 溫妮係咁問佢野 佢完全答唔撚到
因為佢自己都已經唔記得哂佢讀個d稿 就好似d騙子比人當場拆穿咁 只可以答d敷衍既回應 溫妮仲當佢神咁拜

呀公就知佢係個鳩噏佬 食飯個陣吹水佢全程係度禁電話
本身最鐘意大島優子

但係就算佢之前拍過幾多女1既電影/劇
講真佢個樣就係唔係做女1既樣 身型都唔係
其實坤達都好似鐘意聽但都冇當佢神咁拜
果次真係溫泱似迷妹
Outgoing?
佢去野人都係瞓覺同瞓覺
再加埋佢埋班cls 溫泉蛋,上山都追埋上去
Vlog 入面咁show 姐 我有Fol 埋其他人見到佢有跟野人出去玩SUP同行山個啲
成個木曜團隊都係當佢神咁拜
上次live答問題 個個幕後都係答最鐘意睇老高 就算當係做效果 多多少少都應該真係鐘意
難聽啲講 有咗阿部呢個真正嘅妹妹就更加顯得溫妮個定位好格格不入
佢又出single又開concert以為佢唱功應該唔太差
點知演唱會走音走到呂士軒都救唔返
認真25歲仲係咁無知 都仲話可以接受
但如果真人30歲仲係咁 有時難怪邰哥成日屌佢唔認真同蠢
老高個集真係好扣分

當然作為觀眾我幾鍾意溫妮嘅效果
仲有人做下把位
但如果佢真人都係咁 就真係幾慘
聽日係咪一日 食物熊貓
泱ig 問遇到情緒勒索怎麼辦 係咪同百祥之前講fans果單野有關
到底啲泱苗溫泉蛋咁迷泱溫兩個做乜鳩
好似未見過女人咁款
但事實呢堆人先係大金主 睇平時donate就知
無溫泱訂閱都實少好多 節目未必做到今時今日咁大
我都迷泱 性格的確討好 至少幕前係
不過有d fans過晒火位 跟埋上山個類真係不敢恭維
覺得阿公幾似Do姐,有學識又可以同啲後輩工作上打成一片,但同時又會對一啲後生仔圈子興嘅嘢嗤之以鼻
溫哥本身好似真係中意戶外活動
你諗下, 邰哥呢個年紀, 係美國讀碩士
佢個學識水平係台灣藝人黎講係頂級嗰層
其實想知佢英文到底咩水平? 話哂都喺美加住過幾年 應該唔會差得去邊?
正常對答完全無問題
一日捷運佢同啲講英文嘅旅客溝通超暢順
邰哥語言能力真係好高煲東瓜,廣東話,台語,英文,日文
泱咁出得post問 件事起碼都玩左一段時間啦掛
講真 你幾鐘意木曜呢班人都好 公開活動(e.g.總鋪師 簽書會個d)瘋狂少少咁應援支持我覺得ok啊
不過做到其他場合或者約底下pm就過火啦
理得你大唔大金主
私生飯 負皮
其實就算係團入面出名好戲既松井玲奈畢咗業都好似無乜拍日劇...

所以自己對阿部係有D私心,因為欣賞佢出去外地發展
(雖然佢做節目反應真係3個女仔入面最差果個)
以前可能係
而家阿部好識接梗喎
反應快得嚟間中又會拋下梗
不過喺木曜入面都預咗主key係邰kid㗎啦
佢配邰哥真係好睇D,始終邰哥都識日文可以同阿部溝通下
同埋邰哥綜藝能力真係好高
其餘兩個男仔就...
巴打係咪唔鍾意阿部
記得你之前已經講過阿部反應差 又話過阿部中文差
我見你對阿部既評價同呢度9成半既人都相反
唔知你有無追直播 直播個陣阿部同泱泱真係全程投入 就算插唔到話個陣都比足表情 好多時邰哥坤達講緊野 攝師都close up做緊表情既阿部
相反你話最好反應既溫溫 如果唔係唔經大腦講錯野 或者比阿公捉佢打哈欠 除時10幾分鐘都無自己鏡頭
今日會播啲咩
可能我係睇佢業配既節目多預先錄定果D所以睇唔到溫妮果D即場應對既問題

我唔鍾意佢就唔會話雖然我認為佢做得唔夠好但係有私心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞