Adidas 波鞋交流區 (31)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
買假野仲好意思講出黎咁撚厚面皮,叻啦好醒目啦 有錢會在意果幾千? 著對假野出黎威係叻d 既
Ching 你對black Reflective 仲喺唔喺手
可唔可以全閃影一張相望望
方唔方便影一影嗰鞋tag
ULTRA 4D 5同4DFWD著落去其實係咪差唔多
咁買假野就係岩?做咩spin 落去個trend 到關乜鳩事 個trend收皮咁你仲好意思走去買假?過野氣買黎把撚m依家d 契弟懶係潮原來成身流四仲要厚面皮到咁成個支那人咁 笑撚死人,捐返你老母個西到唔好出黎柒啦 假野
係呀係呀,你直接買假就最撚醒呀支那人
又係呢d 理論真係可悲 抽唔到搶唔到咪唔好撚買囉,一定要食炒?過氣野仲要買假你都幾on9
買假野仲好意思周圍講知唔撚知醜
算啦,係好多呢d on9仔 同支那人無乜分別,買假野仲大條道理都痴撚線 已block 條柒頭廢事晒口水
350 v2 買過3對.
一對買細半碼唔岩SIZE賣咗
一對純白, 一年就爛底, 個面就仲有7成新
仲有對黃色, 依家都少著, 一落雨就唔著得.
FB 屌NIKE GROUP都有班人係度吹奏假鞋啦
大把賣假撚係FORUM FB搵食架, 睇開啲
雖然通常我都會係度屌
有對BELUGA 2.0買左都三年半以上, 頭兩年隔一日出一次街打風落雨都無穿無爛無問題喎, 雖然呢一年少著好多, 可能夏天幾日會著一次, 係個底無咁彈之外真係零投訴, 最緊要又襟污糟
搞到對ZEBRA都無乜點著, 著左十幾次咁大把
Adidas 會得閒就restock 下, 等大家都有yeezy, ultraboost, NMD 著已算係咁, 就算食炒既Synth 全反, 只係貴過臭帽同款黑白dunk low 幾百蚊, 但retail 價係差成千二.

Nike 係抵比人屌, 其實唔只係香港.
依家路面情況太差, 落下會好多水氹, knit 面好數濕哂.
我Yeezy得對desert sage,舊年新買就當然好就住著既
宜家著舊左,同你一樣有時打風落雨都著佢,同你一樣除威個底冇咁彈之外冇投訴

不過呢排restock左一堆諗緊入返邊對好
個人偏好cloud white
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞