Adidas 波鞋交流區 (31)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
諗緊今個禮拜買唔買450好
最近幾對350 V2
Ash Blue 同 Israfil 差唔多色
Ash Stone 同 Sand Taupe 又係差唔多色

兩對ASH 個價都好過後者.
450 對人類真係太早喇
地區限定有加乘,我都想入對stone
早晨
今日集氣Yeezy 450
1秒無曬 點玩
Cls
Bot狗炒狗死全族啦屌
You are not alone
450靚咩? 唔識欣賞

700V3靚啲
著緊,感覺厚左但無乜好淋既感覺
連登仔對 ultra4d 有咩評價 好唔好着?
定買ub21好過?
今日 office 見有人著 350 v2 Oreo 返工,個心好痕好想買

係咪而家唔想駛左錢但買到假貨,就只能靠 stockX?
Stockx都可能中假
咁有冇啲更好既方法?
Stockx/GOAT
因為買到假你有得投訴 雖然要用好耐時間
如果要肯定真貨只有同賣家一齊去門市拎

所有平台一律會有假
同意, 唔係專門店拎, 全部就算有單都可能係假
咩驗鞋員, 佢有咩資格去驗? 驗完寄比你都唔知係唔係果一對.
大路鞋自己睇下legit check 網都可以一試.
Yeezy 350 我覺得幾難驗下, 因為個面唔似AJ1咁一塊皮, 但有字既個位有問題就好易睇.

最近去EBAY 美國買左對NIKE, 佢地新鞋貴過100 美金就有免費驗鞋服務.
至於依堆賣鞋網, 有問題有搞都係好麻煩.
StockX一定要用PayPal,如果唔係佢哋個on9 cs睬你都傻,之前比台灣嗰個小馬expose晒
有冇巴絲知ultraboost 1.0Triple White 邊到有得買,同大概幾錢到
馬拉蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞