Adidas 波鞋交流區 (31)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
有冇人知對 yeezy 350v2 ash stone 幾時香港官網可以買?
有人網話1/2 有d又話3 月先有?
有冇巴打知
Pish
延遲到3月呀
有冇ching 著緊Ub 20
官網有折想買對着下
想問下kickspxxxxxx 買波鞋堅唔堅?
想買對yeezy 俾老婆
請問 HOOPS 2.0 Mid Shoes 好唔好著? 個底會唔會好硬? 見啲鬼佬reviews多數都係話著落覺得好窄,但係又冇乜話個底唔舒服

https://www.adidas.co.uk/hoops-2.0-mid-shoes/EE7379.html
乜門市有啦咩
yeezy 350其實好冇著
想問邊度仲有d rose 10賣

其實呢幾對門市有冇
好著
係少數個樣OK 又好著既, 最重要係唔駛綁鞋帶都著倒.

某N牌貪靚買對327 著到腳痛要醫生.
另一個N牌就得舊款先靚, 但多數都唔好著.
yeezy係舒服啲

第一次著完對327 返到屋企赤腳行嗰陣就腳底痛
好似足底筋膜炎嗰種感覺 好彩嘅係第二日就冇事
對鞋係幾靚嘅 但係唔敢日日著
Buy 380 la ching
350v2 同380都係正價就一定要350.
買咗ub21

本身諗緊買ub20定21好
著緊20全黑,想要21全黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞