點解captv同金剛crew都紅唔起,但試當真紅得咁緊要?

268 回覆
41 Like 209 Dislike
到依家都聽到羅莽世界 羅莽360
講還講咪撚貼相好唔好
captv當年個陪笑教室同年初四都好撚爆
年年新年都想大叫新年係講呢啲架啦!你試下無野講你都係講呢啲架咋臭Bie!
carmen
印象中許腎個d離開captv我已經即刻無睇,人先係最重要
係女仔,要好小心啲用字
試當真啲subscriber真係升得好誇張 開左台3個月都未夠就14萬幾
以前金剛crew都係3萬幾定4萬幾 之前星期六live聽過阿修講話以前captv既金主要佢地每日都出片
因為有大陸資金
豪哥 :「越亂越好!」
CapTV死不逢時,如果捱到2019年中應該會上神枱

明明最早講制度問題、DQ係佢哋,同期其他Page都係港豬緊
Cap就cap tv就tv
Cap乜撚野tv
真呀 好反感嗰啲冇料冇幽默感淨係識做on9野做小丑上位嘅youtuber
好似係比某大公司收購左?
captv 係新傳媒 (英皇) 竟然無人知
連衛兵唔係興鬥黃
一蚊都唔可以俾藍絲賺 ?
真係垃圾嚟我睇d普通生活channel一條友9 up都20k sub up
佢成班人又女又crew都30k
咁又係
同埋你上面講嗰班真係全部收晒皮
真係感受到後浪推前浪
做咗幾年都仲係咁霉
有啲片少view嘅得幾千
多啲人睇嘅都係around 5萬
唔係唔撐佢地但真係唔太好睇
冇乜吸引人嘅地方同特色
諗唔明點解仲有能力養到咁多個staff
睇親冬0T都係為咗睇Bella
lin登紅過高登
配音片睇豪姐姐
一係你比我食Y
同埋我覺得有樣嘢好 社交平台呢啲娛樂不嬲都係一雞死一雞鳴
佢哋而家彈起左至少可以挫下班澳門狗糜爛MK銳氣
成班真係串撚到仆街
搞咁撚大壇嘢搞咗咁耐都係300幾定300K sub
我哋香港人一個月已經過100k
澳門狗收皮啦
同埋主要係(至少暫時)佢哋都係成熟 handle到名氣 唔會一朝得志 我見佢哋講啲嘢都係好踏實咁樣 令人感覺好舒服
不過Kayan就係好明顯好恨上位 好多時候覺得佢做多咗 又即刻del男朋友相 又po晒跳舞唱歌片 太心急 俾人感覺佢好貪心同埋好低價值
唔知係咪由學收睇中左呢樣嘢寧願揀jessica
Kayan本質真係唔太好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞