點解captv同金剛crew都紅唔起,但試當真紅得咁緊要?

268 回覆
41 Like 209 Dislike
MKT、PR打手
Exactly 記得佢哋一開始拍正式預告片嗰陣已經好多人幫佢地share
你個位係果邊呀
佢地依家著衫冇再咁hea 有返taste,可能拍片多著西裝掛
羅莽連彈
3大rap/數白欖片
1. 我嘅secret angel係我自己
2. 紅雨黃雨
3. 金剛crew拍什麼飛機片尾彩蛋之"你唔好蝦呀婆"
我既secret angel就係我自己
果個Carmen嘛
假如 衛詩雅 個cast換成 劉展翹(Jackie)一樣冇問題

Btw,
許賢 當年同現役藝人做對手戲都冇怯場
公道D講
「後豪賢年代」既Cap
雖然冇左呢兩個「顏值擔當」
但都仲出到有水準既 配音片 / MV片

CapTV【建設民主鍾國】|六四|逃犯條例|Running Man
175K views

https://m.youtube.com/watch?v=q8KTU_8acKs

CapTV【Sorry Sorry風土病到壽終正寢版】|反送中|男團|Super Junior
417K views

https://m.youtube.com/watch?v=L0qB9zOBZEA&list=PL8XsVvUu0J-PkITrGj82_X-rNsCmcOAj7&index=5&t=0s
我覺得係因為金剛crew少出片啫
豪哥哥又出post
喱排好勤力
一樣啦,我睇Captv 另一原因係因為雷爺,把聲j死人
你話佢地發癲,代表你唔識欣賞佢地,豪哥同許賢一直都係咁
雖然係多尻屎片,但腎仔同豪哥拍片,係有深度,例如講遲果條片。佢地真係有思考而去拍既。
雷爺
佢又唔係串我
咁請問二創點define 想學吓嘢
豪哥同女團跳舞
澳門飛夢
海濱都市 的 淳樸味

香港Cap
經濟都市 的「鳩」味
呢條仿日式綜藝cap片
就示範左咩叫Mocumentary喇

旁白 = 我阿爺系雷超

日本綜藝節目 — 安全套第一 最危險的生果 20161224 全場中字
61,930 views

https://m.youtube.com/watch?v=Pe23GrpU2jM&feature=youtu.be
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞