[Viu TV] 女神降臨(3)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
啱啱睇完第12集好sa d
朱靜修豪喺屋企門口嘴緊嘅時候
我真係好驚書竣見到傷心
我真係唔明點解樣衰就要比人咁對待秀雅點解要咁
Gay到爆
其實秀貞咁搞法 就算第日朱靜修豪散左又好點都好
佢d西面 黑心全部喺修豪面前表露曬出嚟
一世都唔會有機
認真唔知佢jm9 真係癲撚咗
仲要講嗰句 如果唔想朱靜冇左個朋友而受傷 就同佢分手
心諗 有冇癲撚到咁
為咗個得不到的男人 仲要cheap到同d校園欺凌bitch同流合污
仲要播嗰首歌 我真係唔得我都眼濕
因為有人spot劇組响仁川機場拍攝
有修豪,朱靜,書竣
真 秀貞叫修豪唔想朱靜冇咗朋友唔開心就同佢分手
咁姐係知修豪好愛朱靜先可能會咁做
咁真係分咗手 就想同佢係埋一齊
唔係覺得人哋心入面已經唔愛朱靜下麻
要開新post啦
仲要搞笑到覺得自己可以學朱靜咀修豪
Btw張kiss相公開咗 係咪個個都會知朱靜同修豪拍拖
[Viu TV] 女神降臨(4)
https://lih.kg/2375558

繼續
應該係啦

嗚一定話咩醜女食男神

傷埋自己10年朋友 都傻嘅
阿媽係咪終於識可憐佢個女但又轉學都唔係辦法 希望同學會接納朱靜

而且希望最後係秀貞轉學去第間考你個第一啦
睇預告覺得個bitch會同書竣講
秀貞有份搞事 佢先係爆大獲嗰個
希望下集就發現同爆佢大鑊
唔想再睇朱靜被人恰幾集
係就好
當面揭穿佢啦
其實尋日最後嗰幕真係睇到個心好唔舒服
心痛朱靜
係真係心唔舒服
咁難得佢有朋友 個個都歡迎佢
其實覺得佢轉入去個陣雖然好多人話佢好靚
但後面都唔係淨係因為佢靚所以同佢做朋友
睇佢哋冇比說話個個轉校生聽就知
所以琴日大家咁嘅反應 真係心up
去睇花絮輕鬆吓
我都覺得ok明明佢個角色就係啲單純嘅性格但係都係比人屌話佢冇古裝劇講嘢嗰種tone
因為學霸要翻學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞