[Viu TV] 女神降臨(3)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
其實佢個班都好多柒頭
D人真係好on9
不過D人bully人可以唔洗理由
樣衰只係其中一個原因
秀雅見到朱靜嘅素顏look 見到佢咁樣俾人笑 唔係應該幫佢㗎咩 仲要撞開佢走咗去 佢哋以前明明係最frd

同埋其實朱靜可以話以前皮膚差 唔識保養 依家靚咪得囉 使唔使咁驚
戲劇需要佢落咗妝都係好樣衰
條眉變好咗冇咁紫菜
女主對佢哋都好好就係因為人哋樣衰咁就no frd do真係垃圾
跪求下集班仆街對女主好啲 唔好咁賤
其實佢個班都好多柒頭
D人真係好on9
不過D人bully人可以唔洗理由
樣衰只係其中一個原因藉口
好彩下集修豪書浚不離不棄

會唔會係女主去日本?
好正常wo
會有陰影
佢平時同車銀優講嘢嘅對答方式成日都係 哦?😯 同埋成日都做到好on9咁 人哋同佢講嘢又要諗一餐
唔係話討厭嘅 但係睇到有啲拳頭都硬咗
唔覺有咩問題
劇集係咪一定會有人走?
雖然我知漫畫修豪走咗去
冇 只係覺得佢做啲白癡樣 睇到厭姐
喺韓國嗰時我拎過朋友嗰支搽咗一個星期 (去之前係石頭瘡谷緊嗰種)
搽咗一晚消腫咗冇咗紅但摸到仲有喺度
搽第二晚就謝哂 但第二次會有dd刺痛感

同埋佢design到好似一支膠水咁 點兩下就ok
呢支野好似韓國本土都有啲難買 印象中唔係間間藥局都有
好似好正
睇下香港有無代購先
睇預告覺得秀雅似係嬲佢瞞住佢多啲
我都咁覺得
屌秀貞真係好仆街
啲欺凌者幾時死
明洙呀
我男神
可唔可以唔好入伍比我對多你一陣
期待佢隻solo呀
女二真係好正
書竣掟爛八婆電話好型
瞞住佢都唔使咁啊嘛...見到frd俾人欺凌
唔應該係心痛多過嬲佢咩 就算係嬲都係嬲欺凌佢嗰條友啦
況且俾人bully嘅黑歷史 當事人點會想再提起
...你係咪將嗰男字打錯咗做女字?
佢以前係正 但依家真係想打死佢
唔係 我想愛佢
一開始就讀手寫信睇到眼濕濕
勇者 你快啲溝走佢啦
好好調教佢 唔好再俾佢害朱靜啦
無人愛佢先黑化
得返4集 應該會知錯
黑化得勁快如果洗白佢應該又會有班人屌哂鬼
劇情終於有d現實感
大話終有一日會被識穿
仲有女人之間既友情……
所謂既閏密先係最得人驚
書竣一手扔爆個電話真係型到癲
不過今集編劇又虐書竣 夜晚返去諗住幫手搵都要被放閃
真係好希望就算朱靜唔揀書竣 都可以知道除咗修豪神仲有曾經有一個人背後默默守護
姜秀真係攞黎賤 好似書竣咁放手,就可以繼續同修豪朱靜做朋友,依家一下子冇哂閨密同十年朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞