[Viu TV] 女神降臨(3)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
其實我覺得ok喎⋯可能比佢個靚仔樣迷倒
我都係估係修豪
而家鋪話佢老豆避狗仔匿埋
可能之後父子心結解開
多啲時間相處所以一齊出國避狗仔

利申:9估
但係修豪已經無左個理由出國,漫畫係佢老豆左日本拍戲墮馬,佢而家係劇入面都隱退左
唔係咁9呱可能送佢老豆機姐
老母良心大發現 肯抌錢落佢身上掛
好慘阿書竣點解要咁愛個on9女主角

我地黃仁燁今集繼續門面擔當
唔會啦應該
轉校應該只係老母俾嘅suggestion
最後要link返所有人嘅關係一定係留喺同一間學校
之前漫畫係修豪走
見佢呢套電視版上,修豪同書竣嘅情節好多都調轉咗
會唔會今次係書竣去做idol所以飛走
我估係修豪送老豆機之後大團圓
書竣冇得同朱靜一齊冇得團圓
今集睇到好心up
係咁虐書竣
真,書竣咁好
睇到我淨係會飛去睇書竣同劇情,朱靜同修豪d shoot好煩膠好憎朱靜條on9仔
會唔會係女二俾佢老豆送出國讀書
本身覺得女二個角色好好而家黑化咗變咗啲老套劇情如果唔係書竣應該會棄劇
可能佢老竇覺得佢讀唔成書所以送走佢
希望女二黑化之後良心發現明明朱靜真係當佢係好朋友
宜家係個個角色都好似冇特別理由出國但又可以強行將佢地送出國
個人希望唔係修豪老豆就係秀貞

Btw朱靜醫暗瘡嗰支클리어틴 真係幾好用 韓國人攞嚟醫爛面專用
同意,由第8集開始已經淨係睇書竣
好鍾意佢未黑化之前個角色點解編劇要寫到咁狗血
我要留番史官女神之後睇 家師父就係女神中途等live頂唔順要黎吊命嘅良方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞