[我偉早日康復暨法狗終於躝咗][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區(68)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
TT咪又係垃圾
首回合主場閪陣3中堅
左中堅用變左雪條既細賓 左翼衛用肥沙
比人中出到半場即刻換走哂兩個
次回合經典4141屌你杜姆
再對上一年踢霸氣盃對利記
就死攬住件C27
根本高普之後個個領隊都奇撚怪怪
我記得有場打拜仁TT 用durm打wing back , 用到佢好勁

杜爸只可以偷偷想念
法蘭克福囉
TT daddy帶多拎德國盃 仲有邊個勁過佢
個1係weigl
佢啱啱加盟個陣個樣真係好似張敬軒

呢兩位清係邊個唔多講
其實撚伯衰咩?季初唔係仲j緊咩?
這是最壞的時代,也是最好的時代
其實嗰時最唔滿意係佢唔用香川,私心
明明上一季先入球助攻雙十

TT係近年唯一一個對拜仁有得打嘅多仔教練,好似係
剛復自用 用人唯親 揾埋啲垃圾教練團 仲要係佢啲同學黎
公開指責球員 千錯萬錯都唔係佢既錯 係球員執行唔到戰術
戰術大師 用埋啲八門金鎖陣 0中場鳩斬戰術
同高層有磨擦 kepa問題處理不當 rudiger去留有分歧 要求高層買rice煩到marina頂佢唔順

其實由上季復賽開始唔知咩事走火入魔 變咗戰術大師 今季對強強冇贏過 頭十都係贏過幾場 再積積埋埋唔少問題咪畀人炒
只能話一個比一個差
邊個教練唔講了,自己望下呢兩年藥廠排第幾
下面Peter蛇
哭撚咗
TT喺車份約得一年半
德國傳媒報道,多蒙特在疫情下面臨高達1億歐元(約9400萬港元)虧蝕,管理層正考慮出售球星套現填氹,包括去年夏天向曼聯標價1.08億鎊(約11.4億港元)嘅查頓辛祖,由於係拋售套現,價錢自然有商量,問題係曼聯仲有冇興趣?

德國《Sport1》報道,多蒙特今季不但戰績未如理想,業績同樣見紅,疫情下更令虧蝕情況惡化,據報道今季將面臨1億歐元虧蝕,為平衡帳目,最直接方法係賣球員,因此該隊將查頓辛祖重新上架。

上季開始,曼聯早已表達對查頓辛祖收購興趣,多蒙特一直吊高嚟賣,即使爆發疫情都拒絕減價,堅持售價1.08億鎊,曼聯多次還價都被拒絕,直至去年夏天轉會窗關閉前曼聯終極報價9000萬鎊被拒後,交易宣布拉倒,辛祖繼續留喺多蒙特。

今季多蒙特成績倒退,辛祖表現亦回落,今季上陣23場僅入6球13次助攻,反觀曼聯依家萬眾一心衝擊英超冠軍,呢個時候多蒙特話想賣辛祖,曼聯仲刮唔刮佢?
Sport1 believe that Borussia Dortmund could be set for a squad overhaul in the summer transfer window, depending on where they finish in the Bundesliga standings this season. In addition to Jadon Sancho, Mahmoud Dahoud, Thomas Delaney and Axel Witsel could also be sold in the summer. While Lukasz Piszczek, Marcel Schmelzer and Felix Passlack will leave on free transfers, with their contracts due to expire at the end of the season.
一次過清曬條中場 唔通諗住比Bell坐正?
坐正完再賣
屌 賣迪子我偉咩事 咁撚好用 on99
老將冇升值空間=賣/完約
英人幻幻=打起就賣
我都識做高層了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞