[我偉早日康復暨法狗終於躝咗][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區(68)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
最大問題係我同華斯基
今季轉會買人可以洗2千萬bid個16歲,正右閘就免簽執垃圾,借條友都借件hea到仆街既
一隊keep左一大班冇態/未夠能力幻幻/養生既人,正選成日要焗住用同一班人,再衰d連梅,ak咁樣都可以場場正選,妄想踢踢下佢地就會有番狀態,好心真係想咁就借走人,係一隊train搏失分咩
2千萬bid個16歲:我多政策
正右閘就免簽執垃圾:免費嘢係吸引嘅不過真係冇預到垃圾到咁
借條友都借件hea到仆街既:就算佢唔Hea都唔會有正選中前場好撚多人
So far泰蛇我勉強收貨始終佢唔係正式教練咁樣做起不過佢啲戰術真係清晰好多就係逼搶同埋落後嗰陣時要係咁搶攻,就算領先都要入多幾球
除非去到完季真係搵到Rose又或者拿高士文呢啲善於用後生嘅如果唔係我寧願繼續佢就算
不過泰蛇d換人都係麻麻地可能功力問題
以前買幻幻邊會咁重手
睇番轉會紀錄,最高只係用三千萬買世界盃功臣大國腳舒爾尼
二千萬買個只係幕起一季既16歲英冠中場係on撚9
夏撚、丹比利都唔洗咁貴
仲要中場又唔係冇人用

梅話就話免簽,人工唔平,簽字費都成千萬,但完全踢唔出身價

泰仔開頭幾場算有d鬥志,輸輸下開始漏氣,睇記招同講嘢謝謝地
泰仔仲好後生同冇乜管理經驗 仲要對住多狗班幻幻大帝
買jude 唔買夏基美我開季屌到依家 隨時下年仲屌緊
分分中佢踢唔起賣唔走晒2千萬
其實隊波士氣有幾差
上次輸波,賽後訪問25隊嬲到打版
今次輸波就到萊隊比人問到走左去
每次諗起唔買夏基美走去簽霉就唔想睇
有夏基美幫手刷表現賣山都已經可以賺多20m
咁後生踢幾年賣返出去根本冇可能蝕
又04
夏雞唔想留
佢冇話唔想留 起碼唔係唔鍾意多仔先 佢同山都fd 喺多都踢得開心 只係佢更想返皇馬 但都係俾人賣去國米
陳仔 白 廢三 舒侯斯依堆大國腳只係25M轉會費
夏撚咁既怪物級前鋒都係得20M
一個英冠仔竟然值22M
英撚身價貴係對英超姐 唔撚係德甲呀
我屌佢老母有錢買件咁既野唔拎去買夏雞
搞到要場場睇隻廢閪霉
大十字掛靴
Head coach Edin Terzic has come under a bit of criticism for the results. But Michael Zorc has given him his vote of confidence. In an interview with Bild am Sonntag, the Borussia Dortmund sporting director said: “Edin has initiated a lot of the right things,” Zorc said. “We will continue on the same path with him.”
中途先炒法狗,邊有教練肯接
淨係要識德文做Range已經收窄咗好多
薩爾斯堡紅牛果個教頭都幾好嘅
呢排唔見我 係咪傷咗
Borussia Dortmund are hoping to sign Borussia Monchengladbach midfielder Florian Neuhaus, reports Sport 1.

There are potential stumbling blocks for BVB though, with most of them being financial -- especially if they fail to secure a Champions League place for next season.

Another is that Bayern Munich are seriously considering a summer move for the 23-year-old. It is suggested within the report that the midfielder will have a release clause of €40m.
中場一大堆 後防就成大個窿
不過邊有人仲會肯黎德甲7弟
TT教車救timo
Tt都未正式去車 就變杜狗
同普仔重逢
好似話玫瑰會帶過黎
Speaking to WAZ (subscription required), the Borussia Dortmund sporting director said that signing a new player will not change anything if the team keeps conceding cheap goals from set-pieces.

“The players we have are good enough,” Zorc said. “We have to get them in good shape and ensure that they make fewer mistakes. If I now bring in another player and concede two goals through set pieces again, it won’t change anything.”

今個窗口唔買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞