[我偉早日康復暨法狗終於躝咗][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區(68)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
瞓咗冇睇 Peter蛇入波個陣有冇瘋狂剷草
訓咗冇睇 我多炒柒咗條光頭佬未
前幾年炒左
又係霉,點解可以仲唔買閘,閪撚到
有Morey可以打右閘架
唔撚出咋嘛
Morey腳法 位置感應該仲好過霉
暈左冇睇,牙白後悔成典?

牙韋
真多
Peter蛇走左個havertz仲有個17歲 wirtz都勁
睇番highlight 真係嬲到爆
條後防真係鳩到爆
輸兩球hummels都發夢 又錯位
梅chance波飛機 第二球又梅佢頂比對手
輸一球根本執到

白入番球信心波 希望佢繼續上力

peter隊利華 diaby bailey 反擊勁快
針對性吊中間前面接應 一下就過晒後衛次次都成功

中下遊防守都好過多記

對面反擊勁 自己後防又鳩 不如交控球出去 收番住打反擊啦
papa自由身 可以考慮
Papa回家吧
唔想再見到BLM
Hakimi
中下遊啲壓迫有練過 一係就做好中位防守
多轉咗教練頭一兩場迫搶係好咗 但之後打回原形
明顯人地針梅啦
梅同ak 都係一比人迫就會慌 會鳩傳
要猜就一定唔可以後場猜
古改左打翼打中場太多唔識打返閘
加上佢防守不嬲都唔係好
其實梅今場算好
對住bailey單對單都有幾次clean tackle
跑動又多咗
呢D精華睇唔到
但第二球真係輸佢
成隊今場都唔知做緊乜
得山一個踢波
papa同阿記解約
不如回家啦
Borussia Dortmund legend and current Player License Department Director Sebastian Kehl is reportedly in the pole position to take over for Sporting Director Michael Zorc, once the latter’s contract expires in 2022. According to SportBild’s print edition, even though BVB CEO Hans-Joachim Watzke hasn’t made any official announcements, they’re treating it practically as an inevitability internally.
哎唷唷
有冇ching知個濕鳩檢測令係點執行?真係有人check?
驗要報地址?私樓又點玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞