Netflix宣布一連四集「藍可兒命案」紀錄片將於2月10號首播!!!

382 回覆
878 Like 21 Dislike
仲記得睇佢段搭𨋢片個陣係傍晚
屋企人係房 自己一個係廳個電腦度睇 仲要熄哂燈
個種不安感到依家都仲記憶猶新
佢笑果個樣都好creepy,笑皮不笑肉咁撚樣
當年高登偵探有冇份拍?
洛杉磯黑警
姐係佢專登想入水箱?做咩要想幫自己浮起?
咁其實最後係點?一直失蹤?
好耐之前睇過分析片話佢其實被人追殺緊但個lift死都唔郁定唔知點然後佢不停做啲古怪行為想令到個lift有感應同埋佢呢間酒店出名有好多毒梟、殺手住,所以都估係他殺
hotel continental
佢食藥嘅副作用(準確啲嚟講係原本有兩隻藥應該一齊食,佢淨係食左一隻)係會狂亂有幻覺,所以可能幻覺想同人玩捉依因(𨋢入面嘅行為)

佢原本想匿埋喺水箱(同埋搵返佢以前social media,佢一向有鐘意上天台影相嘅習慣,而果棟酒店係可以影到荷李活山果啲大字)但係回過神嚟發現自己被困,掙扎想浮返上去,所以除曬啲衫,一開始佢跳入去果陣水位本身係夠高,可以返出去(個蓋可唔可以由水箱入面打開又另計)

但係後來水位退低,返唔到出去(佢喺呢個時候回復神志)...可能之後水位又漲返,但佢又浮唔起所以就咁浸死左...

希望唔會1999
咪係 網上幾千幾萬人係到尻up 總會有人撞中
咩呀 死咗啦
之前新聞話寫驗屍報告條友總結係「是他殺,非他殺」?
係大陸有人用塔羅牌占到佢倒吊響水
條女精神病啦
關你撚事咩有乜撚嘢好屌呀你條傻鳩
有咩料可以講4集咁多
搵一堆人嚟鳩噏扮分析案情
最恐怖係果陣高登占卜到佢喺有水既地方死左
有d懸案靠媒體/翻拍電影引起大眾關注
迫到政府再次展開調查而破案
唔知有冇可能
你太廢
乜都驚
成個女人咁
你太柒
乜都屌
成個支那人咁
-2019 年秋,武漢病毒實驗室 (WIV) 有職員染病,病徵描述與其後12月爆發的肺炎疫情相近
-2003 年沙士疫情後,武漢病毒實驗室 (WIV) 成為了世界知名的冠狀病毒研究中心
-至少從 2016 年起,武漢病毒實驗室 (WIV) 開始對RaTG13蝙蝠冠狀病毒進行實驗,此病毒與 Covid-19 96.2% 相近

美國國務院官方調查:
https://www.state.gov/fact-sheet-activity-at-the-wuhan-institute-of-virology/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞