你最喜愛的AV頒獎典禮 2017

329 回覆
295 Like 3 Dislike
又睇橋本近近地6月台灣有得睇

等我睇下先 今個月佢有兩日event 但得今個星期有水著 要等下個月公佈 但你話佢去台灣 但真係幾sad 咁要等到七八月 機票好貴
好想知 翼 真人正唔正?
覺得香港有佢呢種樣一定變真女神

不過好似引退左

橋本真心正 本身今個星期六去揾佢, 但兩場EVENT 都爆撚左
不過我覺得呢 如各位巴打揾佢好快了
因為佢今次DMM AWARD
竟然輸左優秀新人獎比佢同公司的羽咲みはる
雖然羽咲みはる都好得宜
但某某我睇開的日本AV 排名 佢由長期的第5位一野跌到去40幾
同埋S1依間公司, 真係........ 總之大家好快D揾佢了

羽咲真係爆大冷
橋本應該唔會有事既 都唔同路線 好似係

希望係咁
因為成日覺得S1好易整死D AV
當年美竹すず由EBODY 轉會過去S1 咁就PK左 明明係EBODY好勁...
到三上都話去S1果陣新聞一出....香港MENCLUB果次活動都有問佢擔唔擔心
不過SO FAR都撈得好掂

我覺得係S1競爭太大 佢又唔夠資源谷哂咁多個 但係又買咁多人返嚟

三上我覺得AV只係佢踏腳石 佢始終都係想返番入藝能界

我覺得佢今時今日都唔需要 做到發左達
成日post名牌手袋
我覺得番去藝能界唔係好事

不過好似引退左

你係咪指上年s1個新人翼?
佢份人好nice 好落力 但可惜紅唔起
等消失好sad
巴打高正啦
巴打就正啦

等我睇下先 今個月佢有兩日event 但得今個星期有水著 要等下個月公佈 但你話佢去台灣 但真係幾sad 咁要等到七八月 機票好貴

https://www.adultexpo.com.tw/

陣容都幾唔錯

不過好似引退左

等消失好sad

引退左喇
宜家都係出埋啲倉底貨

不過好似引退左

等消失好sad

引退左喇
宜家都係出埋啲倉底貨

咁撚快!!!上年11月都仲話係新人
仲有希崎jessica

不過好似引退左

等消失好sad

引退左喇
宜家都係出埋啲倉底貨

史上最住騎乘女之一
好似話私人事突然引退連投票都唔玩

唔知係咪因爲比有錢佬睇上從良
識屌一定屌 希崎謝茜嘉
有無金草莓獎

不過好似引退左

等消失好sad

引退左喇
宜家都係出埋啲倉底貨

史上最住騎乘女之一
好似話私人事突然引退連投票都唔玩

唔知係咪因爲比有錢佬睇上從良

有無code

https://www.adultexpo.com.tw/

陣容都幾唔錯

多謝巴打 我好有興趣 番去睇下機票先

btw識揀一定要揀長榮 空姐
酸死我啦
本身唔睇av
不過橋本正到
想睇下
想問下台灣果個成人展有冇得即埸買飛?有冇人去過
戶田真琴 飛鳥鈴都好正
有冇rion?

宇都宮好難見
兩年入離只係見過出兩次event
仲要無水著環節
辻本杏係咪好少出event
睇playno1啲新聞都係講佢怕交流
辻本杏係咪好少出event
睇playno1啲新聞都係講佢怕交流

見佢出左好少event
1次話病左無到 1次係今次dmm award都無出現
戶田真琴 飛鳥鈴都好正

巴打有眼光 飛鳥鈴又係好野嚟
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞