你最喜愛的AV頒獎典禮 2017

329 回覆
295 Like 3 Dislike

橋本ありな條長腿你見過真人真係不得了,去到我條腰....

樓主有冇米7

我過170未到180
但你見真人就知 好鬼長

橋本已射
想問下 你係完全唔識日文
定係聽得明小小 講到小小果d 差好遠wo
冇理由完全唔識講都哥以攪住你影咁多張

[img]https:

同SOD的紗倉 まな(上面係新宿果間SOD VR體験店的EVENT~得閒介紹)

應該係秋葉原

紗倉好正
橋本世界級 對腳
冇白石 樓主死全家
有無多D detail ?
例如每年幾時搞同點同佢地影相
高橋請你食波餅

好妒忌
正呀喂 樓主 仲有冇多d相
好撚正呀 真人相都好掂!!!

橋本真心正 本身今個星期六去揾佢, 但兩場EVENT 都爆撚左
不過我覺得呢 如各位巴打揾佢好快了
因為佢今次DMM AWARD
竟然輸左優秀新人獎比佢同公司的羽咲みはる
雖然羽咲みはる都好得宜
但某某我睇開的日本AV 排名 佢由長期的第5位一野跌到去40幾
同埋S1依間公司, 真係........ 總之大家好快D揾佢了
有冇攻略教點參加啲活動
好想去

橋本真心正 本身今個星期六去揾佢, 但兩場EVENT 都爆撚左
雖然羽咲みはる都好得宜
但某某我睇開的日本AV 排名 佢由長期的第5位一野跌到去40幾
同埋S1依間公司, 真係........ 總之大家好快D揾佢了

羽咲真係爆大冷
橋本應該唔會有事既 都唔同路線 好似係
有冇攻略教點參加啲活動
好想去
橋本啊

雖然羽咲みはる都好得宜

羽咲真係爆大冷

希望係咁
因為成日覺得S1好易整死D AV
當年美竹すず由EBODY 轉會過去S1 咁就PK左 明明係EBODY好勁...
到三上都話去S1果陣新聞一出....香港MENCLUB果次活動都有問佢擔唔擔心
不過SO FAR都撈得好掂
美竹係s1既片全部個造型都勁柒 佢分明唔係五官靚又要整allback
美竹係s1既片全部個造型都勁柒 佢分明唔係五官靚又要整allback

佢好似coffee

總之都痴撚線 見你唔紅就dum你一二便好鬼鐘意美竹 當年
巴打有冇份去d感謝際

總之都痴撚線 見你唔紅就dum你一二便好鬼鐘意美竹 當年

最近新人水卜好正
仲有ip都有個大波版天使萌

雖然羽咲みはる都好得宜

羽咲真係爆大冷

希望係咁
因為成日覺得S1好易整死D AV
當年美竹すず由EBODY 轉會過去S1 咁就PK左 明明係EBODY好勁...
到三上都話去S1果陣新聞一出....香港MENCLUB果次活動都有問佢擔唔擔心
不過SO FAR都撈得好掂

我覺得係S1競爭太大 佢又唔夠資源谷哂咁多個 但係又買咁多人返嚟

三上我覺得AV只係佢踏腳石 佢始終都係想返番入藝能界
又睇橋本近近地6月台灣有得睇
巴打有冇份去d感謝際

當年小島みなみ有出EVENT 話乜野素人感謝祭
我有寄申請表, 當然佢係桌頭離 呃人架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞