你最喜愛的AV頒獎典禮 2017

329 回覆
295 Like 3 Dislike

臨訓前放下相比大家抖下先, 聽日會飛一飛日本
所以要下星期一再更新

所以要下星期一再更新

呢個咩名
請問樓主有無見過 夢乃 あいか
羽咲
請問樓主有無見過 夢乃 あいか

夢乃無 雖然個波大但我麻麻地個樣
留名
想去

三上
lm

三上

差好遠喎巴打
呢個係羽咲 みはる

所以要下星期一再更新

呢個咩名

橋本ありな
咁我講多少少俾D 想去參加握J 會嘅把打..

話說我前年去日本東京旅遊都去左握J 會, 呢D 會只可以握手唔可以握J. 咁我放左友人飛機自己一個人去秋葉原, 當然係晨早去, 一去到就俾張AV-EVENT 嘅節圖佢睇.. 我個日參加嘅係波多野結衣.咁條日本仔指我上去. 咁我上到去買左一隻碟, 咁佢俾左一張飛我. 事後好後悔,原來要買兩隻或三隻先有得同佢影合照.屌 ....咁未到時間咁我出去去行下.. 點知真碌柒 . 返到去大排長龍...等左成個幾鐘, 我係最尾那幾個.. 咁去到就佢會收你張飛,同佢叫你坐底, 然後一個一個咁走過去同AV 女優拿簽名同傾計同握手. 影相就佢會三個人咁一齊影, 大約一分鐘. 佢會一個一個咁望然後擺POSE, 另外再有個人30秒可以叫女優擺POSE, 另外買多左飛嘅朋友就會有機會同女優合照.. 大約影一張, 會有個攪手/職員人幫你影的. 波多野隻手好滑, 同佢D 皮膚好好 . 跟著就完左.. 出返去..

本來都想去天使個握J 會可惜D 飛賣晒...

PS: 去D 握J 會就真係咩年幾都有, 有D 三四十,有亞叔. 又後生仔, 有D 台灣仔添..

其實我都好鐘意希志.. 但我去那年佢已經畢業, 唔拍AV 了..
又想去旬果D 握J 會..撞唔到時間. 但去台灣又俾我撞啱佢有EVENT.. 旬果真係好正. 又大科..

附圖一張...
紗倉bb
又要打j了
lm
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落

高橋個樣 我自己覺有少少怪 不過 有巨乳 但又唔洗大到宇都宮咁 啱啱好 不過呢我覺得你見真人最正果下係 佢把 嗲到爆炸的聲 不過留意番佢真係好勁d握手會百 幾二百人 我成個event 好似由12點玩到五點幾 佢好鬼勁
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落

高橋個樣 我自己覺有少少怪 不過 有巨乳 但又唔洗大到宇都宮咁 啱啱好 不過呢我覺得你見真人最正果下係 佢把 嗲到爆炸的聲 不過留意番佢真係好勁d握手會百 幾二百人 我成個event 好似由12點玩到五點幾 佢好鬼勁

唔知道點解有啲人覺得「鼻高」就係怪?

Coffee Lam呢?
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落

唔係呢你望過真人就 唔識形容 哈哈
但係正的
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落

但係正的

我淨係綜合啲人話人「怪」都係啲女仔個「鼻高」

所以我唔知道你講乜?

之前唔知邊個問有無初川, 我都有揾過
不過我覺得佢係幾HEA 所以就唔洗點揾佢...
我都覺高橋個樣有d奇怪
次次有新片都j唔落

但係正的

我淨係綜合啲人話人「怪」都係啲女仔個「鼻高」

所以我唔知道你講乜?

你鐘意高妹麻 我知
留名
之前J過啲AV個唔出名嘅女優淨係拍咗一兩年就已經冇再拍新片
嗰啲有冇途徑可以睇下去向?

所以要下星期一再更新

呢個咩名

橋本ありな

如果大多兩 cup 就 perfect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞