比特幣最大騙案就在這裡

167 回覆
105 Like 14 Dislike
之前講唔夠兩句就係咁屌人,個admin Jen Jen 同sean, sean 而家改左個鳩名,成gp人都好似拜邪教咁
我諗成group 500人 9成5都係食花生睇吓點樣賺錢嘅藍屍 真係入左錢落JPEX嘅應該唔超過50人

每次都係嗰幾個admin帶風向叫人屌人/講多謝怡姐
係個group 騙案唔係Bitcoin
ching 你仲係入面?
Yes
屌,入都唔入jpex 啦, 我自己都係其他地方買
買btc eth 邊個唔識 將自己神化到咁嘅地步真係on9
入唔到喎
條女藍但有腦
我講野前後矛盾
又係即入即踢
睇黎佢地真係好驚外人係group 入面踢爆佢地呃人既野喎,成group 人準備比人劏
呢個咁既gp仔推得郁成個btc market價格咁西利?真唔真呀....
係自戀人格障礙,I guess.
專門作故仔握9人,但又咁多fans.
好多論點都係詭辯,同時好鍾意製造二元矛盾,煽動仇恨。
個人性格有問題先會以鬧人為樂。
咁連登仔都有人在tesla 舊價幾百元叫人入市。

仲有佢話所有股都係廢股一係就係蠢一係就係騙
Bitcoin 已經升到就嚟40,000
其實仲算唔算係騙案
bitcoin 唔係騙案,騙既係gp 入面果班杏家橙,推佢地既自家平台JPEX, 真係好鬼
冇利益下,係唔會叫人all in 的
用左佢個code
你每次買 佢都有佣抽
同埋個自家平台係幣少堆人搞
你all in哂d幣放係佢平台
佢一野執左個平台 你d錢就送哂比佢地
總結投資Bitcoin唔係騙局
但交易平台要揀d大既
同埋最好買完就轉落自己錢包
如果唔係就唔洗10個admin 對500條水魚啦。
講啲唔岩佢地心水既野會遭圍屌再比人踢走
我靜係食花生 睇你表演啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞