比特幣最大騙案就在這裡

167 回覆
105 Like 14 Dislike
呢d叫投資騙案
高位接貨你買乜都死啦
小學雞群組咁
我第一日已經喺度食花生 每日都起碼2-3個人比佢地屌撚到仆街再踢走咗 但我好肯定佢哋踢走嘅人唔係老千 只係識用binance買USDT/知道咩係cold wallet

佢哋最撚驚嘅就係啲人唔用JPEX 唔入佢個referral code 咁佢就冇錢收
我頭先真心想學術研究點解唔用binance
一秒比人踢左
陳怡都想呃9人
因為怡姐要靠你哋入金落JPEX抽佣賺錢
reported
藍店唔做黃絲生意

明白,so unethical
不務正業呃飯食
偏偏大堆傻鳩比錢佢呃
佢都係呼籲藍絲買姐 爆煲最好
根本條臭西除左錢之外,冇其他野。

唔係佢應該仲有自戀型人格障礙。

根據DSM-5(精神疾病診斷與統計手冊),自戀型人格障礙症屬於B群人格障礙症(Cluster B personality Disorders),開始於成年期早期並持續至今,表現常有以下特點:

1. 誇大自我重要性,例如誇大自己的才華並期待被人看重;

2. 永遠專注於成功、權力、美貌、或是理想愛情等幻想中;

3. 認為自己獨特,僅能被其他特殊人物或高位者所認可並與之相關聯;

4. 需要過度的稱讚;

5. 不合理的認為自己有特殊權力或獲得他人無條件順從;

6. 處理人際關係時顯得自私,好以佔便宜來滿足自己的利益需求;

7. 缺乏同理心︰不願意認同和感受他人的情感需求;

8. 常嫉妒別人或認為別人嫉妒他;

9. 常有傲慢行為或態度,顯得自高自大。

自戀型人格障礙的患者可能強烈羨慕某些族群,並渴望成為同類人,因而偽裝成對方,期待獲得等同的羨慕[6]。
推到佢仆街
咪on9啦
愚民wfc
呃中隻狗就比人拉啦
report 佢老母臭化閪
係我就凌晨3點入去
再唔係就6點
入去變佢做咸濕group,有咁咸得咁咸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞