比特幣最大騙案就在這裡

167 回覆
105 Like 14 Dislike
交易所的監管係Cryptocurrency 的大問題, 各國政府都未有完整的監管機制.
大如Binance 都有人懷疑有古惑.

On October 28, 2020, Forbes staff released leaked documents alleging that Binance and Changpeng Zhao (also known as CZ) created an elaborate corporate structure designed to intentionally deceive United States regulators and secretly profit from cryptocurrency investors.[14]
https://en.wikipedia.org/wiki/Binance

你在Google 打cryptocurrency 交易所first page results 只出binance, kraken, bitfinex, 完全冇JP-EX.
同時你問佢地其他大交易所binance, kraken, bitfinex 同JP-EX 有咩分別, 回覆係大量鵰兄同踢人走.
仲有弊笑在後面.
我諗全職賭撚二世出番黎, 賭佢條撚話JP-EX 係騙局, 唔係就要切, 都未必會切.
問價即係點? 問幾錢入得?咁都踢,on9
會唔會佢其實係幫大户散貨
水人用高價接bitcoin 苦主完美摸頂 大户散夠貨跟手整爆泡沫
你諗多左,btc 全球人都參與,單憑果幾隻賤種邊可能做得到
係怡姐咩價位
貼埋大床都唔屌
冇左個tg group?
https://t.me/joinchat/VjtI7PHY2bbQc2FD

條仆街改左link, 強大既連登仔,為了維持比特幣既清白,請再次發動聖戰,入去屌撚柒佢地
bitcoin唔算詐騙嘅
但係藍絲就要趕盡殺絕
快快入佢gp 屌7佢地
入完比人秒踢咗
同意 藍屍傻閪輸到仆街我都開心
點解而家網絡咁發達都可以咁多人上檔
Google下 幾撚蠢都半粒鐘搵到晒答案啦
SPCE 睇黎有排升
回錯SRY
但佢有幾個國家認證嘅牌照,個啲都係假咁撚癲,定其實好容易申請,佢用AI套利先40%除返一日先0.1%,我短炒都高過佢,眼見Mudrex啲BOT 一年至少50%
個website 好撚7
入group唔係要攻擊Bitcoin呀
Bitcoin唔係呃人 呃人嘅係呢班你用Bitcoin呃人嘅老千

入去集中攻擊幣少詐騙平台JPEX
極力懷疑group入面負責唱USDT嘅’Frankie’就係幣少本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞