Facebook怕了,Signal開始多人

651 回覆
3611 Like 90 Dislike
一齊收FB皮
個語音已經好成熟
我成日講笑咁講話你係電話入面話習總扑街死
你個電話條線路即係會清好多
推到佢收皮
signal有冇web版?公司部電腦唔比裝windows版
Too little too late, bye
whatsapp data 剩係比 facebook, 但 facebook 比 d data 邊個 whatsapp 控制唔到
十幾group friend一次過轉晒用signal group,爽
whatsaop留返公司野用,再慢慢轉,留比豬閪伯格收集下香港人返工group傾d咩
唔可以俾啲龍頭牽制住生活,
要俾任何平台知道,大家真係話走就走
做得唔好人就會流失,icq msn都係咁,
當年高登過連登又咪俾人睇死,
只要用戶團結就得

睇個大中華膠CEO個樣就知係蝗,唔洗諗,轉會
講緊你contact WhatsApp商戶嘅時候
將你個account share畀同一商戶嘅fb msg喎

如果我冇理解錯
2020都仲有公司用windows xp,明既
但冇一個藍屍會咁樣諗
個個都話唔想share資料俾美國
結果轉投wechat
其他大部分人就轉投signal
然後whatsapp就等慢慢消失
咪臭係
同埋Whatsapp整個19sticker
但又唔整官網收集其他stickers 俾人dl
搞到勁複雜真心on9
你係咪用MacOS同iPhone
其實MeWe 係外國情況點樣?
係咪都開始多人轉?
當年WhatsApp點取代msn
我相信今日只要Signal夠多人都可以做到
屌你老母啦,fuckbook 快撚d 閪淋落地獄呀!臭閪朱閪白鴿!
Android 同 Linux Desktop
dp
當年都係hkg移民過黎lihkg啦, 今次又有咩難度
WhatsApp宜家淨係留番黎返工應老細ok done noted

咁手機有冇用ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞