Facebook怕了,Signal開始多人

651 回覆
3611 Like 90 Dislike
88facebook
繼續

19歲嘅朱西白格好誠實
根本唔係怕你access 我聯絡人資料
你今日話係business enhancement 叫我㩒
㩒完聽日就嚟mine 我啲 chat,不了
蜥蝪gay佬食屎啦
有冇發覺delete 唔到Instagram account. 因為delete account 呢個option 根本不在Instagram入面,要delete 要用下面條link

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/remove/request/permanent/
inactive佢都死
大家改whatsapp status

Hey there! I am using Signal.
iphone,發現之前錄screen record嗰陣開佐內置個咪冇熄到,唔知關唔關事
武漢肺炎唔係起源於支那
支那有人權
香港有言論自由
WhatsApp唔會分享資料去facebook
冇野架,咪好似之前ICQ個陣紅到嘔,突然爆出一個MSN
MSN紅到嘔,又突然爆出一個FACEBOOK一樣咁咋嘛
FACEBOOK而家都俾人話係老人家先用
都係時候收皮啦,留返俾D大陸閪用啦
好老實講,大陸人都唔撚用你FB,用乜撚野人人網、乜撚野微博、乜撚野QQ架嘛,你撚有地方企咩屌
good idea, 建議另開個post
tg+signal棄whatsapp
都係睇定d先。果時差d比連登仔水咗去買美金
我都係講左句習近平垃圾就del左成個帳

想知呢張相講既野係咪真 有藍屍問我 唔識答
有無諗過其實de Facebook 最直接
幾誠實

不過果陣可能信佢

今日就不了
酒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞