【證據喺度呀你老味!】乜撚野攬鈔巴?捉完前線鬼,就捉國際線鬼,捉撚完未姐?

1001 回覆
6430 Like 154 Dislike
支持你 從來無懷疑過你!
就算今次你澄清完 個d人隔日乜又係第二到圍爐抽水講笑

佢地只係想亂 搵人黎惡搞 你澄唔澄清其實都冇分別
攬炒巴 小心安全
支持
炒巴 唔好嬲
我從來冇懷疑過你加油
不如咁講,連登已被共諜滲透,如果連仔唔肯用心肅清匪諜而淨係識捉普通會員雞毛蒜皮或者係為捉五毛嘅違規,大家其實係要另立戰場,放棄連登,有得連登藍化變香討
波台狗啲質素係咁上下
幫手推
一路都g持的
班波台熱畜全部都係賤種嚟,由前年六月開始就不停鬥呢樣鬥個樣,辛苦哂攬炒巴你,要被呢堆賤畜日搞夜搞你為香港作出嘅犧牲同付出,絕對有目共睹
其實五毛分化撚不嬲都係用開一招
就係講「錢」, 一講錢就失感情

用錢黎做分化工具下下work
永遠都係先講錢,又話人地財政唔透明,懷疑呃錢,挑起人家既疑心然後再抹黑, 次次都係咁, 次次都有人中招
因為個個都睇錢好重, 係中共勾起人性黑暗面最易既手法
諗下點樣唔好再因為呢樣而被人利用同分化仲好啦
渣狗=useful idiots =ball toy dog
基爾交友po最少仲有多三年玩
https://lih.kg/2346003

依個post開宗明義已經講緊人交友
我一路都只係話你班柒頭屈人交友,係你自己拉埋道歉件事講
著名波台狗:大雞樂
支持攬炒巴
咪撚理班on9啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞